Huis > H > Hoelang Blijft Een Bericht Staan Op Messenger?

Hoelang blijft een bericht staan op Messenger?

Gebruikers hebben slechts tien minuten de tijd om te beslissen wat ze met hun bericht aan willen. Daarna blijft het bericht gewoon staan en is het niet meer te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom blijft er maar 1 vinkje staan?

Het bericht is naar de ontvanger verzonden, maar heeft hem nog niet bereikt. De ontvanger heeft op dit moment geen internetverbinding of telefoon.

Je kunt ook vragen hoe een verzending van een chatbericht te verwijderen?

Open een Messenger-gesprek vanuit Chats. Tik op en houd het chatbericht vast dat je ongedaan wilt maken en selecteer Verzenden ongedaan maken. Tik op Verzenden voor jou ongedaan maken of Verzenden voor iedereen ongedaan maken. Trouwens, wat gebeurt er als je een gesprek verwijdert op messenger? Let op: Het verwijderen van een gesprek kan niet meer ongedaan worden gemaakt. Let erop, dat bij het verwijderen van een gesprek in jouw inbox, het bericht of het gesprek niet uit de inbox van jouw vriend/vriendin wordt verwijderd.

Hoe verwijder je meerdere gesprekken op Messenger?

Je kunt meerdere gesprekken op Messenger verwijderen door naar je berichteninbox te gaan en het gesprek of de gesprekken te selecteren die je wilt verwijderen. Om een gesprek te verwijderen klik je op het prullenbak icoontje naast het gesprek. Om meerdere gesprekken te verwijderen houdt u de Shift-toets ingedrukt terwijl u de gesprekken selecteert die u wilt verwijderen en klikt u vervolgens op het prullenbakpictogram. Wat is het verschil tussen Wis alle Chats en verwijder alle Chats? Er is geen verschil tussen de twee opties. Beide verwijderen alle chats in het chatvenster.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang blijft 4G nog bestaan?

5G is de opvolger van 4G en maakt sneller mobiel internet mogelijk. De eerste 5G-telefoons verschenen een jaar geleden in Nederland, toen providers hun 5G-netwerken activeerden.

Dienovereenkomstig, kun je verwijderde berichten op messenger terughalen?

Nee, je kunt verwijderde chatberichten of gesprekken niet zien. Als je een chatbericht verwijdert, wordt het permanent uit je chatlijst verwijderd. Wanneer je een chatbericht of gesprek verwijdert uit je chatlijst, wordt het niet verwijderd uit de lijst met chats van de persoon waarmee je hebt gechat. Wat betekent een grijs vinkje bij Messenger? Bericht gelezen in Facebook Messenger

Niet ingekleurd bolletje met vinkje: dit betekent dat het bericht naar de ontvanger verzonden is. Zonder vinkje is het bericht nog onderweg. Ingekleurd bolletje met vinkje: zodra het bolletje blauw ingekleurd is, betekent het dat het bericht afgeleverd is bij de ontvanger.

Men kan zich ook afvragen: wat is verzenden ongedaan maken?

Als je Verzenden ongedaan maken selecteert, zal Facebook Messenger je bericht vervangen door een bericht dat zegt dat het bericht niet door jou is verzonden en zal het een Verwijderd om [tijdstempel] hebben. Hoe iemand niet meer negeren op Messenger? Om iemand te negeren op Messenger, ga je naar de chat met die persoon en tik je op de drie punten in de rechterbovenhoek. Vervolgens selecteer je 'Negeren' en bevestig je keuze.

Hoe Messenger opnieuw installeren?

Om Messenger opnieuw te installeren, volg je deze stappen:
1. Ga naar de website van Messenger en download de nieuwste versie van het programma.
2. Voer het programma uit en volg de aanwijzingen op het scherm om het opnieuw te installeren.
3. Start Messenger opnieuw op en log in met je accountgegevens.

Door Territus

Vergelijkbare artikelen

Wat is archiveren in Messenger? :: Kun je een mail terughalen Outlook?
Handige links