Huis > W > Wat Is Archiveren In Messenger?

Wat is archiveren in Messenger?

Wanneer je een gesprek archiveert, wordt het verborgen in je Postvak IN tot de volgende keer dat je met die persoon chat. Als je een gesprek verwijdert, wordt de berichtgeschiedenis permanent uit je Postvak IN verwijderd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je iemand alleen op Messenger blokkeren?

Je kunt iemand blokkeren in Messenger door naar de chat te gaan van de persoon die je wilt verwijderen. Ga naar de bovenkant van het scherm en scroll naar beneden om de naam te zien. Tik vanaf daar op Blokkeren en zet de schakelaar om om alle chatberichten te blokkeren.

Dit in overweging nemend, wat gebeurt er als je een whatsapp chat verwijdert?

Je vrienden zullen jouw nummer niet meer kunnen zien, omdat het wordt verwijderd uit hun WhatsApp-contactenlijst. Je wordt verwijderd uit alle WhatsApp-groepen waarvan je lid was. Je berichtengeschiedenis wordt verwijderd. Alle Google Drive back-ups van je WhatsApp chats worden verwijderd. Trouwens, wat is chat wissen in whatsapp? Chats verwijderen

  1. Ga naar het scherm Chats, tik op de individuele chat die je wilt verwijderen en houd deze ingedrukt.
  2. Tik op Verwijderen > VERWIJDEREN.

Wat is chat wissen?

Chat verwijderen is een functie waarmee gebruikers chatberichten kunnen verwijderen die zij hebben verzonden. Dit kan handig zijn als u per ongeluk een bericht naar de verkeerde persoon stuurt, of als u een bericht wilt verwijderen dat niemand meer mag zien. Hoe verborgen berichten Messenger weergeven? Er zijn een paar verschillende manieren om verborgen berichten in Messenger weer te geven. Eén manier is om de zoekfunctie te gebruiken. Typ trefwoorden in waarvan je denkt dat ze in het verborgen bericht staan, en kijk of er iets tevoorschijn komt. Een andere manier is om naar het instellingenmenu te gaan en te zoeken naar de optie "verborgen berichten tonen". Als je die optie hebt gevonden, kun je die aanzetten en alle verborgen berichten in je inbox zien.

Gerelateerde artikelen

Hoe iemand niet meer negeren op Messenger?

Zoek uit hoe je iemand kunt beperken in Messenger. Je kunt het gesprek terugvinden waar je niet naar hebt geluisterd. Je kunt naar de lijst met chats gaan onderaan de chat. Je kunt het gesprek weer terugzetten in je lijst met chats.

Heeft Facebook een prullenbak?

Tik linksboven op je profielfoto om naar je profiel te gaan. Tik onder je profielfoto op en vervolgens op Activiteitlogboek. Scrol omlaag naar de inhoud die je naar de prullenbak wilt verplaatsen en tik op naast de inhoud en vervolgens op Verplaatsen naar prullenbak. Waar vind ik het archief van Messenger? Wanneer je een gesprek archiveert, wordt het verborgen in je Postvak IN tot de volgende keer dat je met die persoon chat. Tik vanuit Chats op je profielfoto linksboven. Tik op Gearchiveerde chats. Tik bovenaan in Chats op Zoeken.

Dienovereenkomstig, waarom blijven vinkjes grijs?

Een grijs vinkje in WhatsApp betekent dat een berichtje verstuurd is, maar dat het (nog) niet is afgeleverd op de telefoon van de ander. Het appje komt bijvoorbeeld niet aan doordat de telefoon van de ontvanger uitstaat of doordat internet even niet werkt. Waarom blijft er een 1 staan bij Messenger? Als je een bericht naar iemand stuurt via Messenger, blijft er een 1 aan de linkerkant van het vak staan. Dit gebeurt omdat Messenger aan het controleren is of de ontvanger het bericht heeft ontvangen. Zodra het bericht is ontvangen, verdwijnt de 1.

Trouwens, hoe kan je zien of iemand actief is op messenger?

Als je wilt weten of iemand actief is op messenger, kun je een bericht sturen en kijken of je een leesbevestiging krijgt. Als je een leesbevestiging krijgt, weet je dat de persoon op messenger is en het bericht heeft gelezen.

Door Kala Kile

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang kun je een bericht verwijderen op WhatsApp? :: Hoelang blijft een bericht staan op Messenger?
Handige links