Huis > W > Wie Heeft Ping Pong Uitgevonden?

Wie heeft ping Pong uitgevonden?

De meeste mensen denken dat de Chinezen tafeltennis bedacht hebben, maar het is bedacht in Engeland, net zoals voetbal. Eind 19de eeuw begonnen de Engelsen met tafeltennissen. Dat deden ze buiten. Na een tijdje begonnen de Britten ook binnen te spelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat te doen als iemand je geblokkeerd heeft?

Geef hem de ruimte. Het is beter om hem zoveel mogelijk tijd en ruimte te geven om met zijn emoties om te gaan als dat de oorzaak is dat hij je blokkeert. De man zal zich gerespecteerd voelen als je dat kunt doen.

Wat is een ping epidemie?

Lege schappen in een supermarkt in Manchester als gevolg van de 'ping-epidemie'. Londen - Lege schappen in de supermarkten, tankstations zonder benzine en zelfs een aantal gesloten winkels vanwege een nieuwe 'epidemie' in Groot-Brittannië.
Trouwens, welke poorten zijn beschikbaar?
Om te weten welke poorten actief zijn op je pc kun je gebruik maken van het commando netstat dat in Windows is ingebouwd. Het programma biedt weliswaar niet zeer veel opties maar kan toch een aardig beeld geven welke poorten open staan wanneer je met de pc werkt: Kies Start >> Uitvoeren. Typ cmd en druk op Enter.

Waar vind ik het poortnummer?

Het poortnummer is meestal te vinden in de netwerkinstellingen van het apparaat. Het poortnummer kan per apparaat verschillen, dus het is belangrijk de netwerkinstellingen voor het specifieke apparaat te controleren. Bovendien, wat is het poortnummer? Het poortnummer is het nummer van de poort die door de server wordt gebruikt om met de client te communiceren. Het is meestal een getal tussen 0 en 65535.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je zien of iemand je op WhatsApp heeft geblokkeerd?

Naast uw berichten, staan vinkjes. Twee vinkjes betekenen dat het bericht is aangekomen, en één vinkje betekent dat het bericht is verzonden. Indien u geen tweede vinkje ziet, kan het zijn dat u geblokkeerd bent.

Wat is mijn ipadres?

Om het lokale IP-adres te vinden moet je verbonden zijn met je netwerk (bovenin je scherm staat een wifi-logo). Ga naar Instellingen en druk daarna op Wifi. Druk op jouw wifi-netwerk (hier staat een vinkje voor). Achter IP-adres staat het IP-adres van jouw iPhone of iPad.
Wat kun je met een traceroute?
Traceroute is een command-line-interface die via de prompt kan worden gestart. Het geeft de gebruiker informatie over de route van datapakketten in het netwerk. Voor dit doeleinde stelt het programma vast via welke router- en internetknooppunten de verzonden pakketten uiteindelijk bij de host van bestemming aankomen.

Daarvan, hoe vind ik printer in netwerk?

Selecteer de knop Start en selecteer vervolgens instellingen > apparaten> Printers & scanners. Selecteer onder Printers en scanners toevoegen de optie Een printer of scanner toevoegen. Kies de gewenste printer en selecteer vervolgens Apparaat toevoegen.
Wat is het printeradres? Het adres van de printer is de locatie waar de printer zich fysiek bevindt. Dit kan een straatadres zijn, een postbus, of een specifieke kamer of kantoor in een gebouw.

Vervolgens, heeft een printer een ip-adres?

Ja, een printer heeft over het algemeen een IP-adres. Dit is zodat hij op een netwerk kan worden gevonden en met andere apparaten kan communiceren. Het IP-adres wordt door de netwerkbeheerder aan de printer toegewezen.

Door Gargan

Vergelijkbare artikelen

Wat is de functie van een stopcontact? :: Hoe doe je een ping?
Handige links