Huis > H > Hoe Doe Je Een Ping?

Hoe doe je een ping?

Een IP-adres is de locatie van een computer op een netwerk, lokaal of op het internet. Als je het IP-adres kent, vervang dan <IP-adres> door het IP-adres. Als je bijvoorbeeld het IP-adres 192.168.1.1 wilt pingen typ je ping 192.168.1.1. Als je je computer zichzelf wilt laten pingen typ je ping 127.0.0.1.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom is mijn ping zo hoog?

Uw draadloze verbinding kan de oorzaak zijn van de hoge ping die u ervaart. U kunt een snelheidscontrole doen met uw computer bekabeld en draadloos. De draadloze verbinding is waarschijnlijk een probleem als de ping lager is wanneer u verbonden bent.

En nog een vraag, wat is een goede ping snelheid?

30 tot 50 ms – gemiddelde ping. 50 tot 100 ms – iets langzame ping. 100 tot 500 ms – langzame ping. 500 ms – zeer langzame ping.
Waar komt ping vandaan?
De maker van het computerprogramma ping is Mike Muuss. Hij heeft het programma genoemd naar het geluid dat een sonar in de scheepvaart maakt: ping. Dave Mills van de IETF bedacht later voor ping het backroniem Packet InterNet Grouper – of, humoristischer, "Packet InterNet Groper".

Welke poort voor ping?

De poort voor ping is poort 7. Bovendien, hoe pingen in windows 10? Open de zoekbalk van Windows en typ "cmd." Selecteer Opdrachtprompt in de lijst met resultaten. In het venster Opdrachtprompt typt u "ping", gevolgd door een spatie en het IP-adres of website-adres dat u wilt pingen. Om bijvoorbeeld het IP-adres 192.168.1.1 te pingen, typt u "ping 192.168.1.1.". Druk op Enter om het ping-commando uit te voeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe hoog moet je ping zijn?

Hoe lager de ping, hoe beter.

Hoe pingen naar printer?

Typ 'ping', een spatie en <het IP-adres van de printer>, en druk vervolgens op de toets Enter. Als communicatie tot stand is gebracht, wordt Reply from (Antwoord vanaf) <het IP-adres van de printer> weergegeven.
Wat is een te hoge ping?
Ping wordt gemeten in milliseconden (ms). Een ping tot 40 ping wordt beschouwd als goed, een ping tussen de 40 en 70 ms wordt beschouwd als acceptabel en daarboven wordt het al snel slecht speelbaar. Als je last hebt van een ping van 100 ms of meer dan gaat jouw gameplay snel achteruit, vooral op een hoog niveau.

Is 150 Mbps genoeg?

Als je echt snel internet wil dan heb je 150 Mbit/s nodig. Je kunt films streamen en downloaden in 4K resolutie en op meerdere apparaten tegelijkertijd gamen. Het downloaden van grote bestanden gaat ook moeiteloos. Deze internetsnelheid is ook geschikt voor studentenhuizen of gedeelde verbindingen.
Is 300 Mbps snel? 300 Mbps is een zeer snelle internetverbinding. De meeste mensen in de Verenigde Staten hebben een verbinding die veel langzamer is. Met zo'n snelle verbinding kun je zonder problemen films downloaden, video streamen en online games spelen.

Is het pingpong of tafeltennis?

Het tafeltennisspel heette oorspronkelijk pingpong. Het ontstond als gezelschapsspel in Engeland in de jaren 1880. Het eerste officiële toernooi werd in 1901 in Engeland gehouden. De naam ping pong werd gebruikt door de Association of Table Tennis voor de sport in het Verenigd Koninkrijk. De naam tafeltennis werd bedacht door de Internationale Tafeltennis Federatie in 1926.

Door Ximenez

Vergelijkbare artikelen

Wie heeft ping Pong uitgevonden? :: Wat is operationeel risicomanagement?
Handige links