Huis > W > Wat Is De Vlag Blauw Wit Rood?

Wat is de vlag blauw wit rood?

De vlag van Sleeswijk-Holstein is een blauw-wit-rode horizontale driekleur en is sinds de 19e eeuw een van de symbolen van Sleeswijk-Holstein. Sinds 1949 heeft de vlag een officiële status.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent rood telefoontje op Apple Watch?

Er is een kleine rode telefoon aan de bovenkant van de Apple Watch. De Apple Watch is niet meer verbonden met uw telefoon. Je kunt geen muziek luisteren op je Apple Watch omdat er geen berichten meer binnenkomen.

Hoe ziet de vlag van Japan er uit?

De nationale vlag van Japan, in het Japans Nisshōki (日章旗) of Hinomaru (日の丸 zonneschijf), bestaat uit een wit vlak met een rode cirkel in het midden. Deze rode cirkel stelt de zon voor.
Hoe ziet de vlag van China er uit?
De vlag van China is vrij bekend. Deze bestaat uit een rood veld met in de linkerbovenhoek een grote gele ster. Rechts daarvan zijn in een halve maan nog vier kleinere sterren te zien.

Vervolgens, wat betekent sovjet unie?

De Sovjet-Unie was een land dat verdeeld was in verschillende republieken. De Sovjet-Unie werd opgericht in 1917 en duurde tot 1991. De Sovjet-Unie was een communistische staat en de eerste ter wereld. De Sovjet-Unie kende verschillende talen en dialecten. Hoe ziet de vlag van Kroatië er uit? De vlag van Kroatië bestaat uit drie horizontale strepen van rood, wit en blauw. In het midden van de vlag staat het wapen van Kroatië, dat bestaat uit een rood-wit dambord met een kroon in het midden.

Gerelateerde artikelen

Is blauw een herfstkleur?

De neutrale kleur is geschikt voor alle vier seizoenstypes. Het is een goed idee om uw marineblauw op te warmen in de lente en de herfst, aangezien het een koele kleur is.

Bovendien, wat is de vlag van bulgarije?

Betekenis. Wit staat voor vrijheid en vrede, rood voor dapperheid, groen voor wouden en de landbouw ofwel voor het gevoel van verandering van een volk dat lange tijd onder vreemde heerschappij van de Turken stond. Wit en rood zijn twee van de drie pan-Slavische kleuren.
Hoe ziet de vlag van Singapore eruit?
De vlag van Singapore bestaat uit de twee horizontale helften, rood boven wit. Het rood symboliseert de universele broederschap en gelijkheid van het volk; het wit staat voor zuiverheid en deugd.
...
Vlag van Singapore
Kleuren​ Rood ​ Wit
JurisdictieSingapore
Overige vlaggen
Handelsvlag

Hoe ziet de vlag van Luxemburg eruit?

Vlag van Luxemburg (provincie)
Vlag van Luxemburg
Gebruikwordt door de provinciehoofdstad zelf gebruikt als vlag
Verhouding2:3
Kleuren​ Zwart ​ Blauw ​ Rood ​ Geel ​ Wit
JurisdictieLuxemburg
Wat is de vlag van Finland? De vlag van Finland is een witte vlag met een blauw kruis in het midden. Het kruis staat iets naar links verschoven.

Hoe ziet de Belgische vlag er uit?

De Belgische vlag is een driekleurige vlag bestaande uit drie gelijke verticale banden van zwart (hijskant), geel en rood. Deze kleuren werden voor het eerst gebruikt in de Belgische vlag in 1831, en ze zijn de officiële kleuren van België sinds 1832.

Door Karna Sheffler

Vergelijkbare artikelen

Welk land is dit 🇷 🇺? :: Is CLT dampopen?
Handige links