Huis > W > Wat Is De Afkorting Van Tem?

Wat is de afkorting van TEM?

Voor tot en met wordt de afkorting t.e.m. gebruikt. Het is aan te bevelen om tot en met voluit te schrijven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Men kan zich ook afvragen: wat is de afkorting van aanwezig?

Verkortingen krijgen ook een punt; ze bestaan meestal uit de eerste lettergreep van een woord met daarachter de eerste medeklinker(s) van de nieuwe lettergreep: aanw. ('aanwezig'), red. ('redactie'), mevr. ('mevrouw').
Dit in overweging nemend, wat is de betekenis van tgv?
Voor ten gevolge van wordt de afkorting t.g.v. gebruikt. Het is aan te bevelen om ten gevolge van voluit te schrijven. T.g.v. kan ook de afkorting zijn van ter gelegenheid van en ten gunste van.

Dit in overweging nemend, hoe schrijf je t m?

Het antwoord op deze vraag hangt af van wat je met je schrijven wilt bereiken. Als je een duidelijk en beknopt geschreven werk wilt maken, moet je de juiste grammatica en interpunctie gebruiken. Dit betekent dat je "t m" als twee aparte woorden wilt schrijven, "t" en "m". Probeer je echter een werkstuk te maken dat creatiever of expressiever is, dan wil je misschien een andere schrijfstijl gebruiken, waarbij je "t m" als één woord zou kunnen schrijven. Er is geen goed of fout antwoord op deze vraag, het hangt gewoon af van het doel waarvoor je schrijft. Hoe schrijf je mevrouw afgekort? Er is geen algemeen aanvaarde manier om mevrouw af te korten. Enkele veel voorkomende mogelijkheden zijn M., MADAM, en MDM.

Gerelateerde artikelen

Wat is de afkorting van MV?

1) ''Met halve stem (mus.,afk) 2) Landcode van Malediven 3) Op auto's''

Trouwens, wat is de afkorting van tgv trein?

De Train à Grande Vitesse, afgekort TGV, is een Franse hogesnelheidstrein van de SNCF, gebouwd door Alstom.
Hoe hard gaat de TGV?
Dienstregeling TGV

Met TGV reist u razendsnel naar uw favoriete bestemmingen in Frankrijk. Zak achterover in een comfortabele stoel terwijl u met een snelheid van 320 kilometer per uur reist.

Hoe kort je meter af?

U ziet een testversie van Taaladvies.net.
...
Symbolen voor grootheden en eenheden (algemeen)
aare
μmmicrometer
mmassa
mmeter
m2vierkante meter
Hoe kort je vanaf af? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om een URL in te korten kan variëren afhankelijk van de specifieke URL in kwestie en het gewenste resultaat. Enkele methoden om een URL in te korten zijn echter het gebruik van een URL-verkortingsdienst zoals bit.ly of goo.gl, of het handmatig bewerken van de URL om onnodige tekens te verwijderen.

Trouwens, wat betekent tot en met 17 jaar?

Als een bereik wordt gegeven als "tot en met 17", betekent dit dat het bereik alle getallen vanaf het startgetal tot en met 17 omvat. Dus in dit geval omvat het bereik alle getallen vanaf het begingetal tot en met 17.

Door Shama

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf je dhr en mevr? :: Hoe krijg je een API key?
Handige links