Huis > W > Wat Betekent Fsa?

Wat betekent FSA?

FSA staat voor Feed Safety Assurance. Met ruim 18.000 GMP+ FSA gecertificeerde bedrijven is het de grootste module binnen het GMP+ certificatieschema. GMP+ FSA bevat standaarden voor alle schakels in de keten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat is at Lips?

Ad libs is dus de afkorting van Ad libitum. In de muziek is de betekenis iets als de plek in nummer waar je je eigen versieringen kan aanbrengen. Denk aan bijvoorbeeld een ander loopje van een bas, een andere manier van zingen dan het origineel, of bij een piano het wel of niet gebruiken van één van de pedalen.
Daarvan, wat doet ic met je?
Vermoeidheid en gebrek aan energie komen bijna bij alle patiënten voor na ontslag van de IC. Door onder meer het ingrijpende effect van de IC-opname kan het zijn dat u minder goed slaapt of bang bent om te gaan slapen. U hebt op de IC dag en nacht zorg ontvangen, wat uw dag- en nachtritme verstoord kan hebben.

Wat wordt er gedaan op de IC?

De ICU is een medische eenheid die intensieve zorg biedt aan patiënten die ernstig ziek of gewond zijn. Het ICU-team bestaat uit verpleegkundigen, artsen en andere zorgverleners die samenwerken om 24 uur per dag zorg te verlenen. Patiënten op de ICU liggen soms aan de beademing en moeten nauwlettend in de gaten worden gehouden. Hoe schrijf je intensie? Wanneer men over intensiteit schrijft, kan men het niveau of de graad van iets beschrijven. Men kan bijvoorbeeld schrijven over de intensiteit van de zonnestralen of de intensiteit van een geluid. Daarnaast kan intensiteit worden gebruikt om een emotie of gevoel te beschrijven, zoals de intensiteit van woede of geluk.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Trouwens, waar staat dd voor bij medicatie?

d.d. (rec.) de die, per dag, daags. dd., afkorting voor differentiële diagnose (geneeskunde)
Mensen vragen ook: wat betekent 2 dd?
1) Amerikaanse academische titel 2) Dagen na datum (afk.) 3) Daterend van 4) Daterend van (afk.)

Trouwens, wat betekent de afkorting supp zetpil?

Op een recept betekent dit: zetpil (suppositorium).
Wat is IMM? IMM staat voor International Monetary Market, een divisie van de Chicago Mercantile Exchange (CME). De IMM-divisie biedt handel in een aantal valuta- en renteproducten, waaronder valutafutures, rentefutures en opties op beide.

Wat betekent DC op een recept?

De "DC" op een recept betekent "afleveren zoals geschreven". Met andere woorden, de apotheker moet precies de medicijnen uitdelen die op het recept staan.

Door Monarski

Vergelijkbare artikelen

Kun je ADD testen? :: Wat zijn de kenmerken van abstract expressionisme?
Handige links