Huis > W > Wat Betekent Het Woord Pauze?

Wat betekent het woord pauze?

Een pauze is een tijdelijke periode van onderbreking van een handeling, met de bedoeling om even tot rust te komen en daarna met frisse moed de draad weer op te pakken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Is het pauze of pause?

Vertaal Matrix voor pause:
Zelfstandig NaamwoordVerwante vertalingenAndere vertalingen
pauzebreak; intermission; interval; pause; recess; rest-breakbreak
pauzerenpausing
rustpauzebreak; pause; recess; rest-breakbreak; intermission; interval; rest-break
rustpunthaven; pause; refuge
En nog een vraag, waar komt het woord pauze vandaan?
Het woord pauze wordt omstreeks de 15e eeuw overgenomen uit het Middelfrans. Het 14e-eeuwse Franse woord "pause" afkomstig van het Latijnse "pausa", dat einde of beëindiging betekent. In de van Dale wordt pauze omschreven als een '(kortere of langere) rustpoos tijdens het werk, een uitvoering enz.

Wat is het meervoud van pauze?

Het meervoud van pauze is pauzes. Mensen vragen ook: is een pauze in een relatie goed? Er is niet één antwoord op deze vraag, want het hangt af van de situatie en de relatie van de betrokkenen. Sommige mensen vinden dat een pauze nuttig kan zijn om problemen op te lossen en hun relatie opnieuw te evalueren, terwijl anderen vinden dat het leidt tot meer afstand en uiteindelijk tot een breuk. Uiteindelijk is het aan de betrokkenen zelf om te beslissen of een pauze voor hen geschikt is.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Heb je recht op doorbetaalde pauze?

Antwoord van de experts van MijnZaak

"Nee, je hoeft lunchpauzes, of andere langere pauzes die jouw mensen nemen, niet door te betalen. Het werkt eigenlijk heel simpel: als er niet wordt gewerkt, wordt er ook niet betaald.
Vervolgens, is pauze een zelfstandig naamwoord?
pauze - zelfstandig naamwoord uitspraak: pau-ze 1. tijd waarin je even stopt met wat je deed ♢ tijdens de pauze at ik een boterham 1.

Dit in overweging nemend, wat betekent gepauzeerd?

(ik pauzeerde, heb gepauzeerd), rusten, stil houden.
Hoe zit het met pauze op je werk? Er is geen universeel antwoord op deze vraag, omdat het grotendeels afhangt van het beleid van het bedrijf en de rol van de werknemer binnen het bedrijf. In het algemeen staan de meeste bedrijven echter een soort pauze tijdens de werkdag toe, of het nu gaat om een paar minuten voor een snelle snack of een langere lunchpauze. Sommige bedrijven hebben een soepeler beleid inzake pauzes, terwijl andere strengere regels hanteren. Uiteindelijk is het aan de werkgever om te beslissen wat het beste is voor zijn bedrijf en zijn werknemers.

Daarvan, wat is het meervoud van tandrad?

Het meervoud van cog is cogs.

Door Seem Heaney

Vergelijkbare artikelen

Is een middagpauze verplicht? :: Welke aspectratio?
Handige links