Huis > W > Wat Is Kbc Business Dashboard?

Wat is KBC Business dashboard?

Het KBC Business Dashboard is een gepersonaliseerd portaal voor al je zakelijke banktoepassingen. Je navigeert in één klik naar je favoriete functionaliteiten. Ontdek de mogelijkheden, hoe je zaken stap voor stap kunt uitvoeren, en vind een antwoord op je vragen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat zit er in 365 Business Premium?

Office-apps en clouddiensten zoals zakelijke e-mail, cloudbestandsopslag en Microsoft Teams zijn inbegrepen. Dezelfde apps en diensten zijn inbegrepen in Microsoft Business Premium.

Hoe KBC Online for Business installeren?

Onder Windows 10 via het startmenu > Alle apps > KBC-Online for Business > Configuratiescherm. In het configuratiescherm moet je vervolgens "installatie van uw certificaat" aan klikken. Het aanmeldscherm dat opent, geeft dan aan dat de KBC-e-Businesskaart moet ingevoerd worden.
Hoe activeer je KBC bankkaart?
Je kaart deblokkeren in KBC Mobile
  1. Open KBC Mobileen ga naar 'Betalen' > 'Betaalmiddelen'
  2. Tik op je geblokkeerde kaart en vervolgens op 'Pincode en internetbankieren deblokkeren'
  3. Geef de vervaldatum van je kaart in.
  4. Nadien kun je je kaart opnieuw gebruiken met je pincode.

Wat is KBC Sign?

KBC Sign is een veilige, elektronische handtekeningendienst waarmee gebruikers documenten online kunnen ondertekenen. KBC Sign is een gratis dienst die met elke computer of mobiel apparaat kan worden gebruikt. KBC Sign is een veilige manier om documenten online te ondertekenen zonder ze te hoeven afdrukken of faxen. KBC Sign is een handige manier om documenten overal en altijd te ondertekenen. Dit in overweging nemend, welke browser voor kbc business? Er is geen zeker antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de specifieke behoeften van het kbc-bedrijf. Enkele veelgebruikte browsers die in aanmerking komen zijn Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge. Elke browser heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen die voordelig kunnen zijn voor kbc-bedrijven. Het wordt aanbevolen onderzoek te doen om te bepalen welke browser het beste past.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent ESP op het dashboard?

ESP staat voor 'Electronic Stability Program' en het zorgt ervoor dat de auto niet snel wegglijdt op het moment dat u met de auto op wegen rijdt die de auto als problematisch kan ervaren. Het ESP is actief als het lampje brandt.

Bovendien, hoe kbc mobile installeren op smartphone?

Hoe installeer je KBC Mobile? Scan de QR-code en download KBC Mobile. Volg de installatie-instructies op je smartphone. Je kunt ook zelf naar de Google Play Store of Apple App Store surfen met je smartphone en KBC Mobile downloaden.
Waarom werkt KBC Touch niet?
Mogelijk is je toestel wat ouder en krijgt het geen updates meer van de fabrikant. Om gebruik te blijven maken van KBC Mobile, kun je een nieuw toestel aankopen. Heb je een smartphone met iOS of Android als besturingssysteem? Neem die er snel even bij en volg de volgende stappen om je toestel bij te werken.

Dienovereenkomstig, hoe kbc prepaid activeren?

Open KBC Mobile en ga naar 'Betalen' > 'Betaalmiddelen' Tik op je geblokkeerde kaart en op 'Pincode en internetbankieren deblokkeren' Geef de vervaldatum van je kaart in. Nadien kun je ze weer gebruiken in een fysieke winkel of aan een bankautomaat met dezelfde pincode.
Dit in overweging nemend, hoe kan ik contactloos betalen activeren? Er zijn een paar manieren om contactloze betalingen te activeren. De meest gebruikelijke is om uw kaart tegen de contactloze lezer te houden. U kunt ook uw kaart op de lezer tikken of bij de lezer houden.

Hoe krijg ik een KBC kaartlezer?

Als u een KBC-kaartlezer wilt krijgen, kunt u naar een KBC-kantoor gaan of er een online bestellen via de officiële website. Als u naar een kantoor gaat, moet u een formulier invullen en een geldig identiteitsbewijs tonen. Als u online bestelt, moet u uw naam, adres en e-mailadres opgeven. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u kiezen tussen een fysieke of een virtuele kaartlezer.

Door Pierre Erxleben

Vergelijkbare artikelen

Hoe veilig is KBC Mobile? :: Wat is een Busbekabeling?
Handige links