Huis > W > Wat Betekenen De Symbolen Op Mijn Dashboard?

Wat betekenen de symbolen op mijn dashboard?

BlauwHet groot licht van de auto staat aan
WitAanwijzing of aanbeveling
GroenDit systeem werkt naar behoren
Geel/OranjeDe auto zo snel mogelijk laten nakijken
RoodDirect actie ondernemen

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Trouwens, kan je rijden met een oranje motorlampje?

Let ook goed op hun kleur: bij een oranje waarschuwingslampje kun je nog wel even doorrijden, maar pas wel je snelheid aan en ga rechts rijden. Stop op een veilige plaats en controleer wat er aan de hand is. Rij, als het nog kan, dan naar een garage. Wat betekent oranje motor lampje? Een lampje dat oranje gaat branden als het verbranden van de brandstof in de motor niet verloopt zoals zou moeten. Voor een lampje van het motormanagement dat brandt, hoef je je doorgaans niet direct naar de garage te spoeden. Behalve als de motor niet langer goed loopt.

Welk symbool heeft te maken met de motor?

De motor wordt gesymboliseerd door een versnelling. Wat te doen bij lage oliedruk? Als u rijdt en uw oliedruk is laag, moet u zo snel mogelijk aan de kant van de weg gaan staan. Zodra u veilig van de weg af bent, moet u uw motor afzetten en uw oliepeil controleren. Als uw oliepeil laag is, moet u olie toevoegen aan uw motor. Als uw oliepeil normaal is, moet u controleren op lekkage. Als u een lek ziet, moet u de pakking of afdichting vervangen. Als u geen lek ziet, moet u de motor starten en de oliedruk opnieuw controleren. Als uw oliedruk nog steeds laag is, moet u uw auto naar een monteur brengen om hem te laten controleren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat is voorgloeien diesel?

Voorgloeien is eigenlijk het voorverwarmen van de dieselmotor. Bij nieuwere dieselauto's is dit vaak niet meer nodig. 6. De auto is toe aan een servicebeurt. Wat betekent BPW uitgevallen? Te laag niveau remvloeistof. Auto vlot en veilig langs de kant parkeren en ANWB of garage bellen. Doorrijden is mogelijk. Systeem zo snel mogelijk door garage laten controleren.

Wat betekent auto met slot op dashboard?

Er ging een rood lampje branden van een autotje met een hangslot. Een rood lampje betekent altijd direct de motor uit zetten en hulp roepen. Kan je rijden met motorstoring? Het korte antwoord is nee, u kunt niet rijden met een motorstoring. Motorstoring betekent meestal dat de motor geen vermogen meer kan leveren en dat de auto dan niet meer kan rijden. Er zijn enkele uitzonderingen op deze regel, bijvoorbeeld als de motorstoring te wijten is aan een probleem met het elektrische systeem, maar in het algemeen is het niet veilig om te rijden met een motor die niet goed functioneert.

Wat te doen bij motorstoring?

Als je een motorstoring hebt, is het eerste wat je moet doen de situatie beoordelen. Als u zich boven water bevindt, zult u willen afdalen naar een lagere hoogte en u voorbereiden op een waterlanding. Als u zich boven land bevindt, zult u een geschikte plaats willen vinden om te landen. Zodra u hebt bepaald waar u gaat landen, moet u uw luchtsnelheid verminderen en uw vliegtuig configureren voor de landing. Dit omvat het neerlaten van het landingsgestel, als je daar de tijd voor hebt. Als je op het water landt, moet je de flaps uitklappen en de neus van het vliegtuig omhoog doen, zodat de neus niet ingraaft bij de landing. Als je klaar bent om te landen, moet je het vliegtuig horizontaal houden en in een rechte lijn landen.

Door Sewell Conole

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang rijden met oranje olielampje? :: Hoe vaak kun je het beste de bandenspanning controleren?
Handige links