Huis > W > Wat Betekent Carbon Copy?

Wat betekent carbon copy?

De afkorting cc staat voor carbon copy of ook wel copie conforme. De betekenis is 'in afschrift gestuurd aan'. Cc's worden gebruikt in brieven en e-mails.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dus, wat is cc en bcc in een mail?

Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'.
Mensen vragen ook: wat is in cc zetten?
Naar e-mailadressen die achter 'CC' staan, gaat een kopie van het mailbericht. Zet hier de personen die op de hoogte moeten zijn van de inhoud van de mail, maar van wie u niet per se een reactie nodig hebt. Ontvangers kunnen de adressen die hier staan zien en eventueel aan alle vermelde adressen antwoorden.

Dus, kan iemand bcc zien?

Het antwoord op deze vraag is nee, BCC is voor niemand zichtbaar. Daarvan, wat betekent cc frans? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de context waarin de term wordt gebruikt. In het algemeen kan cc in het Frans zowel "kubieke centimeter" als "courtesy copy" betekenen.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Trouwens, wat is cc website?

cc. . cc is het internetlandcode top-level domain (ccTLD) voor de Cocoseilanden, een Australisch territorium.
Men kan zich ook afvragen: hoeveel adressen in de bcc?
Er is geen limiet op het aantal e-mailadressen dat je in BCC kan gebruiken. Mocht je verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om weer contact met ons op te nemen.

Hoe krijg ik BCC in mijn mail?

1. In de E-mailadres bekijken, klik dan Home > nieuwe e-mail om een ​​nieuwe e-mail te maken. 2. Klik in het openingsberichtvenster op Opties > bcc.
En nog een vraag, hoe stuur ik een mail naar een groep? Om een mail naar een groep te sturen, moet u een nieuwe contactgroep maken. Klik hiervoor op het tabblad Contacten en vervolgens op het keuzemenu Groepen. Hier selecteert u Nieuwe groep. Geef uw groep een naam en klik vervolgens op de knop Toevoegen. Vanaf hier kunt u contacten aan uw groep toevoegen door op de knop Toevoegen naast hun naam te klikken. Zodra u alle contacten die u wilt e-mailen hebt toegevoegd, klikt u op de knop Opslaan.
Nu u een contactgroep hebt gemaakt, kunt u de groep e-mailen door op de knop E-mail te klikken. Begin in het veld Aan de naam van uw groep te typen. Er verschijnt een keuzemenu met de naam van uw groep. Selecteer deze en klik vervolgens op de knop Verzenden.

Dienovereenkomstig, waarom iemand in cc zetten?

De meest voorkomende reden om iemand in cc te zetten is om hem op de hoogte te houden van een bepaalde kwestie. Dit is vooral gebruikelijk in e-mail, waar cc staat voor "carbon copy". Door iemand in een e-mail te cc'en, stuurt u hem in wezen een kopie van de e-mail ter informatie. Dit wordt vaak gedaan bij belangrijke e-mails, of e-mails waarbij meerdere mensen actie moeten ondernemen.

Door Dwane Schayer

Vergelijkbare artikelen

Wat is supraventriculaire ritmestoornis? :: Wat is groter bit of byte?
Handige links