Huis > W > Wat Is Per Definitie?

Wat is per definitie?

Definitie definities

(v.) Uitspraak: [defiˈni(t)si] Verbuigingen: definitie|s (meerv.) het kort en duidelijk noemen wat iets is Synoniem: betekenisomschrijving per definitie (in alle gevallen) `Hard werken is niet per definitie slecht

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de definitie van anime?

Er is een Japanse tekenfilm. De Japanse tekenfilm is meestal gebaseerd op stripverhalen.

Trouwens, hoe maak je een definitie?

Een definitie is een omschrijving van wat een woord , een begrip of onderwerp precies betekent. Bij het schrijven van een werkstuk over een bepaald onderwerp is een goede definitie erg belangrijk, want je moet goed weten waarover je wel en waarover je niet schrijft. We noemen dit wel het afbakenen van het onderwerp.
Mensen vragen ook: wat het woord betekent?
Je hebt gezocht op het woord: betekent. be·te·ke·nen (betekende, heeft betekend) 1de inhoud weergeven van een woord, begrip enz.: lion betekent leeuw2de waarde hebben van: de handel betekent niet veel; wat kan ik voor je betekenen?

Dus, wat is de definitie van geluk?

De definitie van geluk is een toestand van welzijn en tevredenheid. Het is een positieve emotie die gekenmerkt wordt door gevoelens van vreugde, tevredenheid en plezier. Men kan zich ook afvragen: wat is de betekenis van voorbeeld? De definitie van voorbeeld is een typisch geval of een representatief voorbeeld. Een voorbeeld is iets dat representatief is voor een grotere groep of klasse. Het is een voorbeeld dat representatief is voor een algemene regel.

Gerelateerde artikelen

Wat is de definitie van modem?

Een modem is een klein apparaatje dat de computer met de telefoon verbindt. Het audiosignaal van de computer naar de telefoon wordt door het modem omgezet.

Dit in overweging nemend, wat is de definitie van een relatie?

Een relatie, verhouding of betrekking is een verband tussen meestal twee of meerdere personen, concepten, verschijnselen of zaken. Relaties tussen mensen kunnen vele vormen hebben, zoals persoonlijke relaties, zakelijke relaties of liefdesrelaties in diverse vormen (huwelijk, latrelatie, open relatie, etc.).
Dus, wat moet er in een begrippenlijst?
Een begrippenlijst is een lijst waarin een opsomming wordt gegeven van alle begrippen in je scriptie. Begrippen die in deze lijst worden opgenomen zijn begrippen die voor de gemiddelde lezer niet direct voor zich spreken. Een begrippenlijst wordt ook wel een verklarende woordenlijst genoemd.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een begrippenlijst?

Een begrippenlijst is geen ingewikkelde lijst. Het opstellen van deze lijst is vrij eenvoudig. Je kunt een eenvoudige tabel opstellen met daar in het kopje 'begrippen' en het kopje 'definitie' of 'verklaring'. Vervolgens noteer je in deze tabel al je begrippen, met daarachter de uitleg van het begrip.
Daarvan, wat zijn de kwaliteitseisen? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de kwaliteitseisen voor een bepaald product of een bepaalde dienst variëren naar gelang van de specifieke industrie en toepassing. Enkele algemene kwaliteitseisen die vaak aan producten en diensten worden gesteld zijn echter eisen inzake duurzaamheid, betrouwbaarheid, prestaties en esthetiek. Bovendien kan van producten en diensten ook worden verlangd dat zij voldoen aan bepaalde veiligheids-, regelgevings- en/of milieunormen.

Is het dit betekent of dit betekend?

Het is dit middel.

Door Barb

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van het woord synoniem? :: Hoeveel databases heb ik nodig?
Handige links