Huis > K > Kan Je Een Sms Bericht Verwijderen?

Kan je een sms bericht verwijderen?

Open de Berichten-app op je smartphone en kies een gesprek; Druk op een berichtje en houd eventjes ingedrukt totdat 'ie wordt geselecteerd; Tik op de andere sms'jes in het gesprek die je wil verwijderen; Je gooit de berichten weg door op het prullenbakje rechtsboven te tikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Je kunt ook vragen wat gebeurt er als je een whatsapp bericht verwijderd?

Als je een bericht voor iedereen verwijderd hebt, zal in de chat voor iedereen “bericht verwijderd” zichtbaar zijn. De ander zal dus altijd kunnen zien dat je jezelf hebt gecensureerd. Maar soms is dat minder erg dan dat het oorspronkelijke bericht tot in de eeuwigheid zichtbaar blijft. Bovendien, waarom kan ik berichten niet voor iedereen verwijderen? Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen. Tik en houd het bericht vast. Of selecteer eventueel meer berichten die je tegelijkertijd wilt verwijderen. Tik op Verwijderen > Verwijderen voor iedereen.

Hoe verzonden sms verwijderen?

Het verwijderen van een verzonden SMS-bericht is afhankelijk van de telefoon die u gebruikt. Met de meeste telefoons kunt u echter een verzonden SMS-bericht verwijderen door lang op het bericht te drukken en vervolgens de verwijderoptie te selecteren. Dit in overweging nemend, hoe verwijder ik een sms van mijn iphone? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het specifieke model iPhone dat u hebt. In het algemeen kunt u echter een tekstbericht van uw iPhone verwijderen door het bericht dat u wilt verwijderen aan te raken en vast te houden en vervolgens op het prullenbakpictogram te tikken dat verschijnt.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder ik ongelezen berichten?

Open het bericht dat u wilt intrekken en vervangen. Klik op het tabblad Bericht en klik in de groep Acties op Andere acties. Klik vervolgens op Dit bericht intrekken. Selecteer Ongelezen kopieën van dit bericht verwijderen of Ongelezen kopieën verwijderen en vervangen door een nieuw bericht. Dus, hoe kan ik een sms blokkeren? Het contact blokkeren:

  1. Blokkeren via een sms: open een sms van het contact dat je wilt blokkeren. tik op Meer opties. Mensen en opties. [Nummer] blokkeren. Blokkeren.
  2. Blokkeren via een gesprek of voicemail: open een gesprek of voicemail van het contact dat je wilt blokkeren. tik op Meer opties. [Nummer] blokkeren. Blokkeren.

Hoe kan ik een chat verwijderen?

Een privéchat verwijderen

  1. Open de Chat-app of Gmail .
  2. Tik op Chat .
  3. Tik op de naam van de persoon.
  4. Tik bovenaan op de naam van de persoon. Gesprek verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen om te bevestigen.
Dienovereenkomstig, kan iemand zien dat hij verwijderd is op whatsapp? Nee, dat is niet mogelijk. Als je een bericht verwijdert in WhatsApp, is het enige wat de ontvanger ziet dat het bericht niet meer beschikbaar is.

Heeft WhatsApp ook een prullenbak?

WhatsApp heeft net als andere apps een prullenbak. Als je een chat wilt verwijderen, tik je erop en vasthoudt, er verschijnt dan een menu met de optie 'Verwijderen'. Als je een chat wilt verwijderen, tik je op 'Verwijderen' en bevestig je keuze. De chat wordt dan verplaatst naar de prullenbak en is niet meer zichtbaar in de lijst met chats.

Door Olag

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang blijven WhatsApp berichten bewaard? :: Hoe definitief verwijderde bestanden terughalen?
Handige links