Huis > H > Hoe Lang Blijven Whatsapp Berichten Bewaard?

Hoe lang blijven WhatsApp berichten bewaard?

Berichten met vervaldatum is een optionele functie die je kunt inschakelen voor meer privacy. Als je Berichten met vervaldatum inschakelt, kun je berichten 24 uur, 7 dagen of 90 dagen nadat ze zijn verzonden laten vervallen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Waarom kan ik geen berichten meer verwijderen op WhatsApp?

Om een bericht succesvol te verwijderen zullen zowel jij en de ontvanger gebruik moeten maken van de nieuwste versie van WhatsApp voor Android, iPhone en Windows Phone. Ook moet iedereen de nieuwe functie ondersteunen, wanneer dit niet het geval is zal het bericht niet gewist kunnen worden. Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen wis alle chats en verwijder alle chats? Wissen: Een chatgesprek leegmaken, maar niet helemaal verwijderen. Het gesprek blijft dus in de chatlijst staan. Verwijderen: Een chatgesprek permanent verwijderen en het gesprek uit je chatlijst halen.

Hoe WhatsApp bericht intrekken?

Het proces voor het intrekken van een WhatsApp-bericht is als volgt:
1. Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen.
2. Tik op het bericht dat je wilt verwijderen en houd het vast.
3. Er verschijnt een menu. Tik op "Verwijderen".
4. Tik op "Verwijder voor mij" om het bericht voor uzelf te verwijderen, of "Verwijder voor iedereen" om het bericht voor iedereen in de chat te verwijderen. Waar vind ik mijn sms berichten? Aangenomen dat u vraagt waar tekstberichten op een iPhone worden opgeslagen, is het antwoord dat ze worden opgeslagen in de Berichten-app. Om de Berichten-app te vinden, zoekt u naar het groene pictogram met een witte chatbel erop. Zodra u de app Berichten opent, ziet u al uw tekstberichten.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Dit in overweging nemend, hoe ongelezen mails verwijderen op ipad?

E-mails verwijderen van een iPhone, iPad en iPod touch

  1. Open Mail en ga naar uw postbus 'Inkomend'.
  2. Tik rechtsboven op 'Wijzig' en selecteer de e-mails die u wilt verwijderen afzonderlijk of tik op 'Selecteer alles'.
  3. Tik op 'Prullenmand' of 'Archiveer'.
Dit in overweging nemend, hoe verwijder je in 1 keer al je mails? Meerdere e-mails verwijderen

Als u opeenvolgende e-mailberichten wilt selecteren en verwijderen, klikt u in de berichtenlijst op de eerste e-mail, houdt u Shift ingedrukt, klikt u op de laatste e-mail en drukt u vervolgens op Delete.

Bovendien, hoe mail verwijderen zonder te openen?

Met behulp van de toets combinatie alt⌥ + delete kun je namelijk een email verwijderen zonder dat de opvolgende email automatisch wordt geopend. De email blijft ongelezen en in plaats van de opvolgende e-mail wordt er een leeg berichten venster getoond. Wat dit betreft, kun je een sms sturen als je geblokkeerd bent? Nee, je kan geen bericht verzenden als je geblokkeerd bent.

Hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op berichten?

Als iemand je blokkeert op berichten, zal je geen berichten meer van die persoon ontvangen. Je zult ook niet in staat zijn om die persoon een bericht te sturen.

Door Kaylee Pushapa

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je oude meldingen op Facebook? :: Kan je een sms bericht verwijderen?
Handige links