Huis > W > Waarom Een Vaatonderzoek?

Waarom een vaatonderzoek?

Met een vaatonderzoek verkrijgen we informatie over de bloedstroom in uw vaten (slagaders of aders). Dit onderzoek voeren we uit als u tijdens het lopen pijn in uw benen krijgt en er gedacht wordt aan een bloedvatvernauwing als oorzaak. Dit wordt ook wel 'etalagebenen' genoemd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat kost een duplex onderzoek?

Het consult en het duplex onderzoek zal, bij verwijzing door uw huisarts en na aftrek van het eventuele eigen risico, volledig worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Indien u zonder verwijskaart een afspraak maakt dan wordt er €371,83 in rekening gebracht voor het lichamelijk onderzoek en duplex onderzoek.
Wat is duplex echografie?
Een duplex-echografie is een onderzoek van de bloedvaten. Het gebeurt met een apparaat dat geluidsgolven uitzendt, weer opvangt en omzet in beelden. Zowel de aders als slagaders kunnen in beeld worden gebracht.

Hoeveel woonlagen heeft een huis?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het aantal verdiepingen in een huis sterk kan variëren. Het gemiddelde huis heeft echter één tot twee verdiepingen. Sommige huizen hebben meer verdiepingen als ze hoger zijn, terwijl andere minder verdiepingen hebben als ze korter zijn. Er zijn ook huizen met split levels, wat betekent dat ze meer dan één verdieping hebben, maar dat de verdiepingen niet allemaal door een trap met elkaar verbonden zijn. Wat is een triplex woning? Een multiplex huis is een soort tijdelijke structuur die vaak wordt gebruikt als kantoor op de bouwplaats of als huisvesting voor bouwvakkers op de bouwplaats. De wanden en het dak van het triplexhuis zijn gemaakt van platen multiplex die aan elkaar zijn bevestigd. Het multiplex huis is niet zo stevig als een permanente structuur, maar het is veel gemakkelijker en sneller te bouwen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Men kan zich ook afvragen: hoe hoog is een herenhuis?

In herenhuizen zijn plafondhoogtes van wel 300 cm doodnormaal. De gemiddelde Belgische woning heeft echter een plafond van zo'n 250 tot 260 cm hoog.
Is een maisonnette woning een appartement?
Een maisonnette (uit het Frans: maison = huis, -ette = uitgang van verkleining) is een woning in een groter gebouw, zoals een flat, met twee verdiepingen per woning, bijvoorbeeld een slaapverdieping boven de woonverdieping. Dit in tegenstelling tot een appartement, dat maar één verdieping heeft.

Heeft een maisonnette woning een tuin?

Dan zul je wellicht denken dat een maisonnette veel weg heeft van een rijtjeswoning, maar ook daar zitten een aantal belangrijke verschillen. Zo bevindt een maisonnette zich nooit op de begane grond en heeft deze woning geen tuin of zolder.
Bovendien, wat is het verschil tussen een corridor appartement en een galerij appartement? Een corridor appartement is een type appartement waarin de kamers lineair zijn gerangschikt, meestal met een lange gang die naar de individuele kamers leidt. Een galerijappartement daarentegen is een type appartement waarin de kamers rond een centraal woongedeelte zijn gerangschikt, waarbij de afzonderlijke kamers meestal aan een hoofdgang of galerij liggen.

Dit in overweging nemend, wat is een corridor woning?

Er zijn vele definities van corridor eigendom, maar in het algemeen verwijst het naar een stuk land dat grenst aan een weg of snelweg. Een corridor kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals commerciële ontwikkeling, woningbouw of gewoon als buffer tussen twee percelen.

Door Ilbert Agoras

Vergelijkbare artikelen

Wat is een duplexappartement? :: Wat is een duplex huis?
Handige links