Huis > H > Hoe Messenger Opnieuw Installeren?

Hoe Messenger opnieuw installeren?

Open de Play Store en zoek naar Messenger. Klik op Facebook Messenger in de lijst met resultaten. Klik op Verwijderen en daarna op OK om te app te verwijderen. Klik op Installeren om de app opnieuw te downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Wat is archiveren in Messenger?

Wanneer je een gesprek archiveert, wordt het verborgen in je Postvak IN tot de volgende keer dat je met die persoon chat. Als je een gesprek verwijdert, wordt de berichtgeschiedenis permanent uit je Postvak IN verwijderd. Wat betekent een grijs vinkje bij Messenger? Bericht gelezen in Facebook Messenger

Niet ingekleurd bolletje met vinkje: dit betekent dat het bericht naar de ontvanger verzonden is. Zonder vinkje is het bericht nog onderweg. Ingekleurd bolletje met vinkje: zodra het bolletje blauw ingekleurd is, betekent het dat het bericht afgeleverd is bij de ontvanger.

Hoe kan ik een chat verwijderen?

Om een chat te verwijderen, moet u naar het tabblad "Chats" gaan en op de chat tikken die u wilt verwijderen. Tik vervolgens op de knop "Chat verwijderen". Men kan zich ook afvragen: waar vind ik het archief van messenger? Het archief voor de messenger-app bevindt zich in de instellingen van de app. Om het archief te openen, opent u de app en tikt u op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek. Onder het gedeelte "Account" tikt u op "Gearchiveerde chats". Dit opent een lijst met alle gearchiveerde chats.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Wat gebeurt er als je een WhatsApp chat verwijdert?

Je vrienden zullen jouw nummer niet meer kunnen zien, omdat het wordt verwijderd uit hun WhatsApp-contactenlijst. Je wordt verwijderd uit alle WhatsApp-groepen waarvan je lid was. Je berichtengeschiedenis wordt verwijderd. Alle Google Drive back-ups van je WhatsApp chats worden verwijderd. Vervolgens, wat gebeurt er als je een whatsapp bericht verwijderd? Als je een bericht voor iedereen verwijderd hebt, zal in de chat voor iedereen “bericht verwijderd” zichtbaar zijn. De ander zal dus altijd kunnen zien dat je jezelf hebt gecensureerd. Maar soms is dat minder erg dan dat het oorspronkelijke bericht tot in de eeuwigheid zichtbaar blijft.

Hoe kun je oude WhatsApp berichten verwijderen?

Berichten verwijderen voor iedereen

  1. Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen.
  2. Tik en houd het bericht vast. Of selecteer eventueel meer berichten die je tegelijkertijd wilt verwijderen.
  3. Tik op Verwijderen > Verwijderen voor iedereen.
Hoe krijg je verwijderde WhatsApp gesprekken terug iPhone? Om verwijderde WhatsApp-gesprekken opnieuw te krijgen op je iPhone, volg je deze stappen:
1. Ga naar 'Instellingen' en tik vervolgens op 'Algemeen'.
2. Tik op 'iPhone-opslag'.
3. Zoek de WhatsApp-app in de lijst met apps en tik op 'Bewerken' in de rechterbovenhoek.
4. Tik vervolgens op de knop 'Verwijderen' en bevestig door op 'Verwijderen' te tikken in het pop-upvenster.
5. Herstart vervolgens je iPhone.
6. Ga naar de App Store en zoek WhatsApp.
7. Download en installeer WhatsApp opnieuw.
8. Open WhatsApp en tik op 'Agree and Continue'.
9. Tik op 'Restore Chat History' wanneer je wordt gevraagd of je je chatgeschiedenis wilt herstellen.
10. WhatsApp zal nu je verwijderde chatgesprekken opnieuw ophalen van je iCloud-back-up.

Kun je WhatsApp gesprekken overzetten?

Ja, dat is mogelijk. Er zijn verschillende manieren waarop je WhatsApp-gesprekken kunt overzetten, afhankelijk van welk apparaat je gebruikt. Als je bijvoorbeeld van een Android-telefoon naar een iPhone gaat, kun je je WhatsApp-gesprekken overzetten door ze te exporteren vanuit WhatsApp op je Android-apparaat en ze vervolgens te importeren op je iPhone.

Door Dinsmore Endow

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik een bericht op Facebook niet verwijderen? :: Hoe verwijder ik alle berichten van Messenger?
Handige links