Huis > W > Wat Betekent Grafische Interface?

Wat betekent grafische interface?

(De 'graphical user interface' of GUI is het geheel van beelden, folders en menu's waarmee je de computer bedient.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat dit betreft, wat betekent user interface?

De user interface (UI), ook wel gebruikersomgeving genoemd, is de lay-out van een systeem, applicatie, website of deel van een machine. Dit is dus de visuele vorm waarin de gebruiker het product of de dienst te zien krijgt, en de tools waarmee hij er gebruik van maakt. Een UI kan zowel fysiek als digitaal zijn.
Wat wordt bedoeld met de graphical user interface van een besturingssysteem?
GUI ook wel grafische gebruikersomgeving of in het Engels Graphical User Interface. Het is een manier om interactie te hebben met een website waarbij grafische elementen, teksten maar ook knoppen en formulieren worden gebruikt. De GUI is veelal het deel van de website dat publiek toegankelijk is voor iedereen.

Je kunt ook vragen wat betekent het begrip touch user interface '?

De term touch user interface (TUI) verwijst naar een type gebruikersinterface waarmee gebruikers elektronische apparaten kunnen bedienen door ze aan te raken. Op TUI gebaseerde apparaten hebben meestal een scherm dat gebruikers kunnen aanraken om opdrachten of gegevens in te voeren. Op TUI gebaseerde apparaten kunnen worden gebruikt in uiteenlopende omgevingen, waaronder kantoor-, industriële en auto-omgevingen. En nog een vraag, wat zijn ui elementen? Onion-elementen zijn beschermingslagen die aan een bericht worden toegevoegd om het veiliger te maken. Elke laag versleutelt het bericht veiliger.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dit in overweging nemend, wat is een online interface?

Met een webinterface (Engels: web interface) wordt meestal een grafische gebruikersomgeving (GUI) bedoeld voor de gegevensuitwisseling tussen een computergebruiker en een webservice of een webapplicatie.
Wat is de functie van een HMI?
Industriële HMI staat voor industriële Human Machine Interface: een apparaat waarmee bedrijven machines kunnen besturen met behulp van visuele representaties van de componenten in een bepaalde machine in omgevingen voor industriële productie- en automatiseringsomgevingen.

Hoe heet de GUI van Windows?

Een PUI bestaat uit grafische widgets zoals vensters, menu's, knoppen, keuzerondjes en pictogrammen en maakt gebruik van een aanwijsapparaat (zoals een muis, trackball of aanraakscherm) ter aanvulling van het toetsenbord. Om die reden wordt een PUI ook wel WIMP (Windows, Icons, Menu, Pointer) genoemd.
Wat betekent de afkorting ui? De afkorting oni betekent "object name identifier". Het is een systeem dat wordt gebruikt om objecten in een bepaalde omgeving te identificeren.

Is een UI een groente?

Een groente is een plant of een deel van een plant dat als voedsel wordt gegeten, meestal als een van de hoofdbestanddelen van een maaltijd. De ui is een groente die de meest verbouwde soort is van het geslacht Allium.

Door Illyes Pouch

Vergelijkbare artikelen

Wat doet een UI UX designer? :: Wat is een ander woord voor grafiek?
Handige links