Huis > W > Wat Is Een Bijzonder Iemand?

Wat is een bijzonder iemand?

I bijzonder bijv. naamw. Uitspraak: [biˈzɔndər] anders dan anders, anders dan anderen Voorbeelden: `een bijzondere vrouw`, `een bijzondere gebeurtenis`Antoniem: gewoon Synoniemen: ongewoon, apart II bijzonder bijwoord Uitspraak:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Je kunt ook vragen wat is de betekenis van uitzonderlijk?

niet alledaags, niet gewoon. meer dan gewoon, boven het gemiddelde vb: zij is uitzonderlijk lang Synoniemen: bijzonder buitengewoon extreem hoogst [2] Tegenstellingen: courant gangbaar gewoon normaal...
Dienovereenkomstig, is het bijzonder of bijzonder?
Officieel is het nog altijd 'bijzonder', maar veel schrijvers en vertalers, vaak niet de minste onder de broederen, schrijven 'bizonder' in de geest van de Middelburgse leraar Hasselbach, die in open lettergrepen vaker de enkele i wenste.

En nog een vraag, wat is de betekenis van speciaal?

De term "speciaal" kan verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van de context waarin hij wordt gebruikt. In het algemeen geeft de term aan dat iets ongewoon of anders dan normaal is. Een bijzondere gebeurtenis is bijvoorbeeld een gebeurtenis die niet gewoon of alledaags is, zoals een feestdag of een concert. Een bijzonder persoon is iemand die niet is zoals andere mensen, zoals een beroemdheid of iemand met een uniek talent. Wat dit betreft, hoe noem je iemand die speciaal is? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt af van de context waarin de vraag wordt gesteld en wie de vraag stelt.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Dit in overweging nemend, wat is een ander woord voor uniek?

afwijkend, afzonderlijk, apart, buitengewoon, eigenaardig, excentriek, exceptioneel, markant, ongewoon, opmerkelijk, origineel, raar, speciaal, specifiek, uniek, uitmuntend, vreemd, zeldzaam, zonderling.
Dienovereenkomstig, wat is de betekenis van luchtig?
luchtig bijv. naamw. Uitspraak: [ˈlʏxtəx] 1) (van voedsel) met veel lucht erin Voorbeeld: `een luchtig toetje`Antoniemen: compact, zwaar 2) (van iemand) vrolijk en zorgeloos Voorbeeld: `luchtig doen over je gestol...

Wat betekent zich aandienen?

aandienen (zich -)

Algemeen Nederlands in de betekenis van: zich voordoen, zich manifesteren, opduiken. Er dienden zich nieuwe problemen aan.
Wat is de betekenis van regionale? Het woord regionaal kan verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt. In het algemeen verwijst regionaal naar iets dat betrekking heeft op een bepaald geografisch gebied. Een regiomanager is bijvoorbeeld iemand die toezicht houdt op de activiteiten van een bedrijf in een bepaalde regio. Evenzo is een regionaal kantoor een vestiging van een bedrijf in een bepaalde regio. Regionalisme is een term die wordt gebruikt om de loyaliteit of voorkeur van een persoon of groep voor een bepaalde regio of gebied te beschrijven.

Hoe spreek je bijzonder uit?

Er is niet één juiste manier om het woord "speciaal" uit te spreken. Enkele veel voorkomende uitspraken zijn echter "spee-shul" en "spesh-ul."

Door Hoover Gravert

Vergelijkbare artikelen

Wat is een ander woord voor buitengewoon? :: Wat is hoogdravend?
Handige links