Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Buitengewoon?

Wat is een ander woord voor buitengewoon?

als trefwoord met bijbehorende synoniemen: buitengewoon (bn) : bovenmatig, bovenmenselijk, denderend, donders, enorm, fantastisch, fenomenaal, geweldig, kolossaal, reusachtig, reuze, super, uiterst, uitstekend, uitzonderlijk, verschrikkelijk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Men kan zich ook afvragen: wat is het tegenovergestelde van bijzonder?

Antoniemen van bijzonder zijn alledaags, banaal en gewoon.
Je kunt ook vragen waar valt speciaal onderwijs onder?
Het speciaal basisonderwijs valt onder de Wet op het primair onderwijs, net als reguliere basisscholen. Dat betekent dat uw kind dezelfde lesstof krijgt aangeboden. Uw kind heeft wel langer de tijd om zich de lesstof eigen te maken.

Je kunt ook vragen welke vier soorten speciaal onderwijs zijn er?

Er zijn vier soorten speciaal onderwijs:
1. Autisme spectrum stoornis (ASS)
2. Intellectuele handicap (ID)
3. Lichamelijke beperking (PD)
4. Emotionele stoornis (ED) Wat is speciaal basisonderwijs? Er is niet één antwoord op deze vraag, aangezien elk rechtsgebied (staat, land, enz.) verschillende definities en vereisten heeft voor speciaal basisonderwijs. In het algemeen is speciaal basisonderwijs echter een vorm van onderwijs die speciaal is ontworpen voor leerlingen met een handicap of andere speciale behoeften. Dit kunnen leerlingen zijn met lichamelijke handicaps, leerproblemen, emotionele of gedragsstoornissen, enz. Het speciaal basisonderwijs vindt vaak plaats in een aparte klas of school dan leerlingen zonder handicap, en is doorgaans afgestemd op de individuele behoeften van elke leerling.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe noem je iemand die knap is?

knap (bn) : aantrekkelijk, bevallig, fraai, mooi, schitterend, sprankelend, welgevormd. knap (bn) : bedreven, bekwaam, capabel, handig, kundig, kunstig, welgemaakt.
Hoe schrijf je speciaal?
II speciaal

` op een positieve manier anders dan het andere. Let op: Spelling van 1858 Speciëel, bijzonder, afzonderlijk; bepaald, naauwkeurig; naauwbevriend, zeer vertrouwd. Specialiteiten, specialia, Lat., bijzonderheden, bijzon...

Mensen vragen ook: wat is een ander woord voor specifiek?

afwijkend, afzonderlijk, apart, buitengewoon, eigenaardig, excentriek, exceptioneel, markant, ongewoon, opmerkelijk, origineel, raar, speciaal, specifiek, uniek, uitmuntend, vreemd, zeldzaam, zonderling.
Wat is een ander woord voor luchtig? Het woord "luchtig" kan verschillende dingen betekenen, afhankelijk van de context. Het kan bijvoorbeeld een licht en luchtig gevoel of sfeer beschrijven. Enkele andere woorden die in dit geval zouden kunnen worden gebruikt zijn "delicaat", "etherisch" of "vloeiend". Het kan ook een ruimte beschrijven die goed geventileerd is en niet benauwd, in welk geval "geventileerd", "open" of "overzichtelijk" goede vervangers kunnen zijn.

Wat is verstarring?

Er zijn verschillende definities voor stijfheid, maar in het algemeen verwijst het naar de stijfheid of weerstand tegen vervorming van een voorwerp. Deze kan worden gekwantificeerd door de elasticiteitsmodulus of afschuifmodulus van een materiaal te meten. Stijfheid is een belangrijke eigenschap voor veel technische toepassingen, omdat zij de sterkte en duurzaamheid van een constructie kan bepalen.

Door Hatch Allemond

Vergelijkbare artikelen

Wat betekend updates? :: Wat is een bijzonder iemand?
Handige links