Huis > W > Wat Betekent Een H Op Je Mobiel?

Wat betekent een h op je mobiel?

Een H+ verbinding is een mobiele internetverbinding van 3.75G. Binnen de mobiele internetsnelheid geldt; hoe hoger de G hoe sneller de verbinding! H+ is dus sneller dan 3G maar iets trager dan 4G. Vaak zie je dit in beeld als providers bezig zijn met het verbeteren van hun (3G) netwerk verbinding.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Welke frequentie gebruikt mijn gsm?

De juiste frequenties voor Nederlandse providers
ProviderGebruikte frequentie voor 2G/GSM (Bellen en sms'en)
T-Mobile, Ben, Simpel900, 1800 MHz
KPN, Lebara, Simyo, Telfort900,1800 MHz
Vodafone, Belcompany, Ziggo900,1800 MHz
Tele 2, *bliep900, 1800 MHz
Hoe oud is de gsm?
De Motorola DynaTAC 8000X was in 1983 de eerste gsm voor het grote publiek. Al was deze DynaTAC nu ook niet meteen voor iedereen weggelegd: het ding woog meer dan een kilo en kostte bijna 4000 dollar. In ruil bleef het toestel enkele uren op stand-by en kon je 30 minuten draadloos telefoneren.

Wat kun je met een mobiele telefoon?

Een mobiele telefoon is een draagbare telefoon die gebruik maakt van een cellulair netwerk om te bellen en gebeld te worden. Hij kan ook worden gebruikt om tekstberichten te verzenden en te ontvangen, toegang te krijgen tot het internet en foto's en video's te maken en te delen. Waarom zou je een smartphone kopen? Een smartphone is een draagbare personal computer met een mobiel besturingssysteem en een geïntegreerde mobiele breedband mobiele netwerkverbinding voor spraak, SMS en internet datacommunicatie; de meeste, zo niet alle smartphones ondersteunen ook Wi-Fi. Zij hebben doorgaans een kleurenscherm met een grafische gebruikersinterface dat meer dan 76% van de voorkant beslaat. Smartphones zijn geëvolueerd van de traditionele mobiele telefoon, die hoofdzakelijk was ontworpen voor spraakoproepen en tekstberichten. Maar een smartphone doet dat allemaal en meer, en geeft gebruikers een draagbare manier om toegang te krijgen tot internet, e-mail, sociale netwerken en een breed scala aan toepassingen.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Waarom H+ en geen 4G?

Indien je verbinding hebt met een 3G netwerk staat er een H+. Als je verbinding hebt met een 4G/LTE netwerk, staat er bovenin 4G of LTE.
Vervolgens, wat betekent e bovenaan telefoon?
E staat voor "Edge", dit is een mobiele internetverbinding die tussen GPRS (1e generatie mobiel internet) en 3G ligt. Deze verbinding is vaak heel traag en kom je vooral tegen in gebieden waar geen 3G of 4G dekking is.

Wat betekent de R boven signaalsterkte?

Die R staat voor roaming, en raoming is gebruik maken van een gasten netwerk. Als je eigen netwerk niet beschikbaar is, schakeld je telefoon over op een ander netwerk. Binnen Nederland zijn er voor roaming geen extra kosten aan verbonden.
Vervolgens, wat is mijn wifi frequentie? De frequentie van een draadloos signaal is het aantal golven dat een punt in een bepaalde tijd passeert. De meeteenheid voor frequentie is de hertz (Hz), die gelijk is aan één golf per seconde. De frequentie van een draadloos signaal wordt bepaald door de oorspronkelijke signaalbron, zoals een router of modem. De frequentie kan worden beïnvloed door obstakels, zoals muren of metalen voorwerpen, waardoor het signaal kan worden verstrooid of geabsorbeerd.

Dienovereenkomstig, hoeveel mhz kpn?

Deze vraag is moeilijk te beantwoorden zonder meer context. KPN is een Nederlands telecommunicatiebedrijf, dus waarschijnlijk is de vraagsteller op zoek naar informatie over de diensten van het bedrijf. KPN biedt een reeks diensten aan, waaronder mobiele en vaste spraakdiensten, breedbandinternet en televisie. Het netwerk van het bedrijf kan snelheden tot 1 Gbps ondersteunen.

Door LeMay Wilhoite

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel MHz is 4G? :: Hoe oud is DOS?
Handige links