Huis > K > Kan Niet Inloggen Op Andere Ps4?

Kan niet inloggen op andere PS4?

Schakel je console en router uit en weer in.

Als je Wi-Fi gebruikt om je console met internet te verbinden, probeer dan een bekabelde verbinding te gebruiken. Ga naar Fix & Connect voor meer informatie over het oplossen van verbindingsproblemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe krijg je PS Plus op meerdere accounts?

Kan ik mijn PS Plus abonnement delen? Dat kan alleen met een gezinsaccount. De subaccounts kunnen gebruikmaken van je PS Plus abonnement als ze dit via de primaire console van het hoofdaccount doen. Hoeveel accounts op PS4? Er kunnen maximaal vier gebruikers tegelijkertijd inloggen op je PS4™-systeem. Als meerdere gebruikers zijn ingelogd en een gebruiker op de PS-toets op de controller drukt, wordt het beginscherm van die gebruiker weergegeven.

Hoe zet je iemand uit Ouderlijk toezicht uit PS4?

Om Ouderlijk toezicht op PS4 uit te schakelen, gaat u naar [Instellingen] > [Ouderlijk toezicht] > [Gebruik van PS4-functies beperken]. Selecteer vervolgens de gebruiker waarvoor u de instellingen wilt wijzigen en selecteer [Uit]. Hoe zet je leeftijdsbeperking uit op PS4? Er zijn twee manieren om leeftijdsbeperking op PS4 uit te schakelen. De eerste manier is om naar het menu Instellingen te gaan en "Ouderlijk toezicht/gezinsbeheer" te selecteren. Van daaruit kun je "Leeftijdsbeperkingen uitschakelen" selecteren. De tweede manier is om naar de PlayStation Store te gaan en Accountbeheer te selecteren. Van daaruit kun je "Gebruik van de PlayStation Store beperken" selecteren.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat gebeurt er als je je PlayStation initialiseren?

Bij het initialiseren van je PS4™-systeem worden systeeminstellingen teruggezet naar de standaardwaarden. Hierbij worden data die zijn opgeslagen in systeemopslag plus alle gebruikers en hun gegevens van het systeem verwijderd. Kan niet aanmelden met de aanmeldings-ID van een andere speler PS4? Heb je problemen met het wijzigen van je aanmeldings-ID? Er kunnen problemen met de verbinding met PlayStation Network zijn of er is sprake van onderhoud. Controleer je internetverbinding en bezoek de statuspagina van PSN. Neem contact met ons op als je geen toegang hebt tot je aanmeldings-ID (e-mailadres).

Dit in overweging nemend, waarom is mijn playstation account geblokkeerd?

Waarom we spelers schorsen

Wanneer je een account voor PlayStation™Network (PSN) aanmaakt, ga je akkoord met de Servicevoorwaarden van PlayStation Network, waaronder de gedragscode van de community. Als je deze voorwaarden schendt, kunnen we je account tijdelijk of permanent opschorten.
Kun je met 1 account op 2 Playstations? Ja, je kunt een account gebruiken op twee verschillende Playstations. Als je een PlayStation-account aanmaakt, kun je die gebruiken om in te loggen op je PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita en op de PlayStation-website. Als je inlogt op je account op een tweede PlayStation, zal je eerder gespeelde spellen en opgeslagen data niet beschikbaar zijn op die tweede PlayStation.

Kan je PS4 games delen met vrienden?

Het is mogelijk om PS4-games te delen met vrienden. Hiervoor moet je eerst een account aanmaken bij de PlayStation Store. Vervolgens kun je een game aanschaffen en deze toevoegen aan je bibliotheek. Als je een game wilt uitlenen aan een vriend, moet je de game eerst downloaden op hun PS4. Je kunt een game maximaal 14 dagen uitlenen.

Door Kerin

Vergelijkbare artikelen

Hoe koop je PS Plus met je portemonnee? :: Hoe werkt CCleaner free?
Handige links