Huis > W > Wat Betekent Jre?

Wat betekent JRE?

Wanneer u Java-software downloadt, krijgt u JRE (Java Runtime Environment). JRE bestaat uit JVM (Java Virtual Machine), de basisklassen van het Java-platform en ondersteunende bibliotheken voor het Java-platform. JRE is het runtime-deel van de Java-software.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat is de nieuwste versie van Java?

De nieuwste versies van Java op uw systeem worden vermeld als Java 8 met een eraan gekoppeld updatenummer (bijv. Java 8 update 111). Oudere versies kunnen worden vermeld als Java(TM), Java Runtime Environment, Java SE, J2SE of Java 2.
Welke Java moet ik downloaden?
Gebruikers moeten 64-bits Java-software downloaden als ze een 64-bits browser gebruiken. Vanaf een 64-bits browser downloadt u 64-bits Java van de pagina voor handmatig downloaden.

Trouwens, wat is de geschiedenis van java?

Java is een programmeertaal die voor het eerst werd uitgebracht in 1995. Ze werd gecreƫerd door James Gosling, die nu vicepresident van Oracle is. Java is een veelzijdige taal die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, waaronder het maken van applicaties, websites en spelletjes. Men kan zich ook afvragen: wat is java 8 update? Java 8 Update is een release van Java 8 die nieuwe functies en verbeteringen bevat.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Heb je Java nog nodig?

Java is een programmeertaal die sommige bedrijven gebruiken voor het laten werken van (internet)toepassingen. Zo gebruiken websites soms Java om spelletjes weer te geven. SeniorWeb beveelt het gebruik van Java niet aan, omdat het programma de laatste jaren veel beveiligingsproblemen heeft gehad.
Hoe Java versie controleren?
Start het Java-besturingspaneel. Klik op het tabblad General (Algemeen). Klik op de knop View (Weergeven) in de sectie Temporary Internet Files (Tijdelijke internetbestanden). Selecteer de gewenste applicatie in de lijst en klik op het pictogram voor het verwijderen van de geselecteerde items (het rode kruis).

Welke browser ondersteunt Java?

Hoe kan ik Java in de browser uitvoeren of activeren? Dit artikel is van toepassing op: Platform(s): Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X. Browser(s) Firefox, Internet Explorer, Safari.
Daarvan, hoe weet ik of ik 64 of 32 bit heb? Als u een 64-bits versie van Windows gebruikt, kunt u dat zien omdat:
In het systeemvenster dat wordt geopend, staat naast Systeemtype "64-bits besturingssysteem, x64-gebaseerde processor."

Daarvan, kan java niet downloaden?

Als u problemen hebt met het downloaden van Java, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Ten eerste, zorg ervoor dat u Java probeert te downloaden van een betrouwbare bron. Er zijn veel kwaadaardige websites die u proberen te verleiden tot het downloaden van malware in plaats van Java.
Zodra u een betrouwbare bron hebt gevonden, probeert u Java opnieuw te downloaden. Als u nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat de beveiligingsinstellingen van uw computer verhinderen dat u Java kunt downloaden. Probeer uw beveiligingsinstellingen te wijzigen zodat het downloaden van Java wordt toegestaan.
Als u nog steeds problemen ondervindt nadat u uw beveiligingsinstellingen hebt gewijzigd, is het mogelijk dat uw browser niet compatibel is met Java. Probeer Java via een andere browser te downloaden.
Als u na al deze dingen nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Java-ondersteuning voor hulp.

Door Ressler

Vergelijkbare artikelen

Waarom is Java uitgevonden? :: Waar staat ABN voor in ABN AMRO?
Handige links