Huis > W > Waarom Ziggo Modem In Bridge?

Waarom Ziggo modem in bridge?

In de bridge mode zendt het apparaat geen wifi-signaal meer uit. Ook vervallen de DHCP- en NAT-instellingen, de hotspots van je provider werken niet meer (als je deze had ingesteld), de firewall gaat uit, en nog maar één LAN-poort blijft werken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe ziet een ipv6 adres eruit?

Dit kan bijvoorbeeld de vorm hebben van 2001:db8:8bc3:123a:34bc:/80 -oftewel: 2001:0db8:8bc3:123a:34bc:0000:0000:0000/80-. Dit zorgt ervoor dat je 2^-3×16- = 281474976710656 verschillende IP adressen tot je beschikking hebt. Dat is waarschijnlijk wel genoeg voor een standaard bedrijfsnetwerk...
Welke Ziggo modem heb ik?
Scroll naar beneden naar het kopje "Ziggo modem"

Als je naar beneden scrolt op de pagina "internet" onder de producten, kom je ergens onderaan het kopje "Ziggo modem" tegen. Hier staat netjes vermeld welk modem je hebt, hier komt het internet signaal voor het eerst op binnen.

Je kunt ook vragen hoe log je in op je modem ziggo?

Om in te loggen op je Ziggo modem, moet je de gebruikersnaam en het wachtwoord gebruiken die je hebt gekregen toen je je aanmeldde. Zodra je deze gegevens hebt ingevoerd, krijg je toegang tot de webinterface van de modem. Van hieruit kun je verschillende instellingen wijzigen en je netwerk naar wens configureren. Wat is een Connectbox van Ziggo? Een Connectbox van Ziggo is een soort internetrouter die speciaal is ontworpen voor gebruik met de Nederlandse kabeltelevisie- en internetprovider Ziggo. Het is een DOCSIS 3.0 modem en router in één apparaat en ondersteunt zowel bekabelde als draadloze verbindingen. De Connectbox heeft vier ethernetpoorten, twee USB-poorten en een ingebouwde WiFi-router. Het is ook uitgerust met een Ziggo TV-aansluiting, waardoor het kan worden gebruikt als een tv-settopbox.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe weet ik of mijn modem in bridge modus staat?

Controleer je router instellingen en vul het formulier in

Straks staat je modem in bridge-modus. Steeds meer modems krijgen in bridge-modus toegang tot IPv6. Controleer daarom of al je router-instellingen goed staan. Gebruik hiervoor de handleiding of kijk onderop je router hoe je bij deze instellingen kan komen.
Wat is de functie van een bridge?
Een ethernet bridge is het omgekeerde van een access point. Je kunt het inzetten om een bekabeld netwerk component te verbinden met een draadloos netwerk. Een ethernet bridge wordt het meeste gebruikt om: Point to point verbindingen te maken.

Wat dit betreft, wat is bridge mode ziggo uitzetten?

Dit verandert er in bridge-modus
  1. Alle wifi-opties van het modem gaan uit.
  2. De DHCP-server en NAT-instellingen vervallen.
  3. De firewall schakelt uit.
  4. Je kunt Wifispots niet meer gebruiken.
  5. De LAN-aansluitingen 2 t/m 4 gaan uit.
Welke dienst op het internet zorgt ervoor dat je de internetadressen niet hoeft te onthouden? DNS, of het Domain Name System, is een dienst op het internet die ervoor zorgt dat u internetadressen niet hoeft te onthouden. DNS zet menselijk leesbare domeinnamen om in numerieke IP-adressen die computers gebruiken om met elkaar te communiceren. DNS is als een telefoonboek voor het internet - het koppelt internetadressen aan de bijbehorende website.

Dus, heb ik recht op een nieuwe modem ziggo?

Nee, je hebt geen recht op een nieuw modem van Ziggo.

Door Alpheus Peerzada

Vergelijkbare artikelen

Heeft een 4K tv nut? :: Waarom zou je IPv6 gebruiken?
Handige links