Huis > H > Hebben Woorden Altijd Een Synoniem?

Hebben woorden altijd een synoniem?

voortdurend (bw) : aanhoudend, almaar, alsmaar, altijd, bestendig, chronisch, constant, continu, continueel, doorlopend, gedurig, gestaag, gestadig, niet aflatend, onafgebroken, ononderbroken, onophoudelijk, onophoudend, permanent, steeds, strijk en zet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan een videokaart ook meerdere processoren naast elkaar hebben?

Twee, drie, of zelfs vier videokaarten kunnen samenwerken in een beeld. Het werk wordt verdeeld over de kaarten. Deze technologie wordt gebruikt op videokaarten.

Wat is tegenovergestelde van continu?

in de lijst met antoniemen (woorden met een tegengestelde betekenis): continu ≠ discontinu, nimmer, nooit, onregelmatig.
Wat is een ander woord voor hoofdzakelijk?
als trefwoord met bijbehorende synoniemen: hoofdzakelijk (bw) : grotendeels, merendeels, met name, overwegend, voor het merendeel, vooral, voornamelijk.

Wat is de betekenis van aandringen?

Als je ergens op staat, eis je het met klem. Je kunt erop staan dat je je zin krijgt, of dat iets gedaan wordt. Wat is een dubbelzinnig woord? Een dubbelzinnig woord is een woord dat meer dan één betekenis kan hebben. Dit kan komen doordat het woord meerdere definities heeft, of doordat het op meer dan één manier kan worden geïnterpreteerd. Dubbelzinnige woorden kunnen vaak verwarring en misverstanden veroorzaken.

Gerelateerde artikelen

Welke aansluiting hebben de meeste randapparaten tegenwoordig?

Er is een opslagapparaat genaamd ausb. De meest gebruikte aansluiting om randapparatuur op een PC aan te sluiten is de Universal Serial Bus-aansluiting.

Wat dit betreft, wat voor een woord is altijd?

altijd bijwoord Uitspraak: [ˈɑltɛit] 1) op ieder moment Voorbeeld: `Voor hem geldt 'eens een boer, altijd een boer', ook als hij gestopt is met werken. `Antoniem: nooit Synoniemen: steeds, voortdurend, eeuwig, voor eens en voor a...
Welke woorden zijn synoniemen?
Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.

Welk woord heeft de meeste synoniemen?

Denk aan fiets, velo en rijwiel, waarvan het eerste in algemeen gebruik is, het tweede een regionale variant uit België en het derde een verouderde term uit het ambtelijk taalgebruik in Nederland.
Is het continue of continu? "Het" is een Nederlands voornaamwoord dat "het" betekent. "Continu" is een bijvoeglijk naamwoord dat "continu" betekent. Daarom zou "het continue" onjuist zijn en veranderd moeten worden in "het continu."

Dus, wat is het tegenovergestelde van respectvol?

Het tegenovergestelde van respectvol is respectloos. Dit is wanneer iemand niet het respect of de aandacht voor een ander toont. Dat kan op vele manieren, zoals terugpraten, niet luisteren, iemand belachelijk maken of onderbreken.

Door Blackington

Vergelijkbare artikelen

Wat is continu in het Nederlands? :: Wat is de afkorting van massa?
Handige links