Huis > W > Wat Is Continu In Het Nederlands?

Wat is continu in het Nederlands?

naamw. voortdurend, zonder onderbreking. de hele tijd vb: ze werken hier niet alleen overdag, maar continu Synoniemen: aldoor altijd steeds voortdurend onafgebroken permanent [3] chronisch constant [2] alsmaar p...

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Alexa ook Nederlands?

Kan de spreekster van de Engelse taal Nederlands doen? Nee, op dit moment, kan ze geen Nederlands. Je moet Engels tegen haar spreken.

Wat is de betekenis van voornamelijk?

vooral = •voornamelijk. als het voornaamste of als zeer gewichtig.
Dus, wat is een ander woord voor indruk?
als trefwoord met bijbehorende synoniemen: indruk (zn) : beeld, gevoel, idee, impressie, sensatie, suggestie, voorgevoel.

Je kunt ook vragen wat is een ander woord voor interpreteren?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag; het hangt af van de context waarin het woord "interpreteren" wordt gebruikt. In het algemeen kunnen echter andere woorden worden gebruikt in plaats van "interpreteren", zoals "uitleggen", "verduidelijken", "verduidelijken", "illustreren" en "demonstreren". Wat is de betekenis van opdringen? Het woord opleggen heeft verschillende definities, maar de meest voorkomende definitie is "een regel, wet, belasting, enz. met gezag instellen of uitvaardigen". Andere definities zijn "eisen of verzoeken dat (iets) gedaan wordt", "zorgen dat (iets) gerespecteerd of gehoorzaamd wordt" en "iemand dwingen iets te doen".

Gerelateerde artikelen

Wat is Countif in Nederlands?

Deze functie is alleen beschikbaar in de nieuwe versie van Spreadsheets. Het nummer van een bereik wordt geretourneerd.

Dienovereenkomstig, wat is de verleden tijd van aandringen?

aandringen/vervoeging
vervoeging van de bedrijvende vorm van aandringen
onbepaalde wijs
tegenwoordig (o.t.t.)dring aandringt aan
verleden (o.v.t.)drong aandrong aan
toekomend (o.t.t.t.)zal aandringenzult/zal aandringen
Dienovereenkomstig, heeft aangedrongen?
Wat is de verleden tijd van aandringen? De verleden tijd van aandringen is 'drong aan'. Het voltooid deelwoord is 'heeft aangedrongen'.

Dienovereenkomstig, wat is een dubbelzinnige opmerking?

met meerdere betekenissen, wat je op meer manieren kunt uitleggen (waarvan één betekenis soms erotische geladen is), vaak grappig bedoeld. ♢ De man maakte te veel dubbelzinnige opmerkingen.
Wat is de betekenis van ongerept? De definitie van ongerept is "in zijn oorspronkelijke, onveranderde staat; niet gecorrumpeerd". Toegepast op software verwijst het meestal naar code die niet is gewijzigd ten opzichte van zijn oorspronkelijke vorm. Het kan echter ook verwijzen naar code die niet door mensen is aangeraakt en in zijn "zuivere" vorm is gebleven.

Dienovereenkomstig, wat is een neoplasme?

Een neoplasma is een abnormale weefselgroei die goedaardig (niet kankerverwekkend) of kwaadaardig (kankerachtig) kan zijn.

Door Elephus

Vergelijkbare artikelen

Welke woorden zijn synoniemen? :: Hebben woorden altijd een synoniem?
Handige links