Huis > H > Hoe Noem Je Een Groep Mensen?

Hoe noem je een groep mensen?

groep (zn) : aantal, bent, bende, club, collectief, compagnie, equipe, gezelschap, groepering, hap, hoopje, horde, klas, kliek, kluit, kudde, partij, ploeg, stel, troep, tros, verzameling, zwerm. groep (zn) : afdeling, categorie, cluster, divisie, familie, klasse, rubriek, sectie, soort, verzameling.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Kies de cellen die u wilt combineren. Klik op de eerste cel om ons voorbeeld te zien. Zorg ervoor dat het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken in het Lint. U kunt alleen het pictogram zien.

Men kan zich ook afvragen: is synoniem?

Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.
Bovendien, wat is een ander woord voor flexibel?
buigzaam, flexibel, gedwee, gewillig, inschikkelijk, meegaand, soepel, willig.

Wat is een ander woord voor irrigatie?

Het woord "irrigatie" kan ook door elkaar worden gebruikt met "bewatering". Wat betekent positieve ingesteldheid? Een positieve instelling betekent dat je optimistisch en hoopvol bent. Het gaat erom de dingen van de zonnige kant te bekijken en te geloven dat er goede dingen zullen gebeuren. Het gaat erom open te staan voor nieuwe ervaringen en mogelijkheden. Het gaat om een 'can-do'-houding en de bereidheid hard te werken om doelen te bereiken. Het gaat erom veerkrachtig te zijn bij tegenslagen en terug te komen van mislukkingen. Het gaat erom positief te staan tegenover uitdagingen en te geloven dat je ze kunt overwinnen.

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je een 8 hoek?

Er zijn acht zijden en acht hoeken.

Dienovereenkomstig, hoe schrijf je optimisme?

Is het 'de optimisme' of 'het optimisme'?

Het is 'het optimisme', want optimisme is onzijdig. Als je het aanwijst is het 'dat optimisme'.
Wat is het optimisme?
optimistisch - bijvoeglijk naamwoord uitspraak: op-ti-mis-ties 1. geneigd om alles positief te bekijken ♢ ik ben optimistisch over de afloop Bijvoeglijk naamwoord: op-ti-mis-ties is optimistischer dan...

Dienovereenkomstig, wat is een maatstaven?

(m.) Uitspraak: [`matstɑf] Verbuigingen: maat|staven (meerv.) norm voor de beoordeling Voorbeeld: `Is de hoogte van je salaris een maatstaf voor maatschappelijk... Prestatie-indicator = Een objectiveerbare maatstaf voor een te behalen resultaat, respectievelijk een te verwerven vaardigheid.
Wat dit betreft, wat is de betekenis van verzwelgen? De term "slikken" kan veel verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van de context waarin hij wordt gebruikt. In het algemeen kan de term worden gedefinieerd als "iets opnemen of absorberen", "iets door het lichaam laten gaan door een spierbeweging" of "voedsel of drank opnemen en vasthouden".

Wat is de betekenis van asymmetrisch?

Asymmetrisch betekent twee zijden hebben die niet gelijk zijn. Een asymmetrische vorm heeft twee zijden die niet gelijk zijn in grootte of vorm.

Door Wendin

Vergelijkbare artikelen

Wat is een ander woord voor denkbeeldig? :: Wat is een ander woord voor inrichting?
Handige links