Huis > W > Wat Is Een Ander Woord Voor Denkbeeldig?

Wat is een ander woord voor denkbeeldig?

bijv. naamw. 1) Aangenomen 2) Bedacht 3) Bovenzinnelijk 4) Denkbaar 5) Fantastisch 6) Fictief 7) Gefingeerd 8) Geveinsd 9) Gewaand 10) Hypothetisch 11) Ideaal 12) Ideëel 13) Illusoir...

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is een ander woord voor maatregel?

actie, regeling, schikking, stap. als synoniem van een ander trefwoord: verordening (zn) : beschikking, besluit, bevel, decreet, edict, maatregel, ordinantie, ordonnantie, overheidsbesluit, prescriptie, reglement, voorschrift.
Dienovereenkomstig, welke interacties zijn er?
Hierij wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende typen interacties:
  • Concurrentie of competitie: hierbij ondervinden beide soorten nadeel (-/-)
  • Predatie: hierbij heeft de ene soort (predator) voordeel en de andere soort (prooi) nadeel (+/-).
  • Symbiose: het samenleven van soorten met als verschillende vormen:

Waarom is interactie belangrijk?

Interactie is belangrijk omdat het mensen in staat stelt met elkaar te communiceren. Het is een basisvorm van communicatie die ons in staat stelt onze gedachten, gevoelens en ervaringen met anderen te delen. Zo bouwen we relaties op, lossen we conflicten op en creëren we begrip. Je kunt ook vragen wat is een ander woord voor zedenmeester? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het grotendeels afhankelijk is van de context. In het algemeen kan met zedenmeester iemand worden aangeduid die de leiding heeft over een ondeugd of een onzedelijke activiteit, of iemand die zeer bedreven is in een bepaalde ondeugd. In sommige gevallen kan zedenmeester ook worden gebruikt als titel voor iemand die de leiding heeft over een groep mensen die zich bezighoudt met ondeugd of immorele activiteiten.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat is een Groeisteen?

GROEISTEEN, o. (delfst.) zeker doorschijnend gesteente waarin eene fijne mosachtige plant besloten is.
Waar kruiswoordraadsel?
Bijwoord van plaats. Daar waar. Dat spul is echt (crypt.)

Wat is een voorbeeld van een maatregel?

Er kunnen maatregelen worden opgelegd in plaats van een straf of naast een straf. Voorbeelden zijn: terbeschikkingstelling (tbs), plaatsing in een psychiatrisch ziekenhuis, ontneming van wederrechtelijk verkregen voordeel, onttrekking van voorwerpen aan het verkeer.
Vervolgens, wat is de betekenis van maatregelen? Er zijn vele manieren om deze vraag te beantwoorden, maar één manier om na te denken over het belang van maten is dat ze ons helpen gegevens te begrijpen en te vergelijken. Ze helpen ons ook voorspellingen te doen over toekomstige gegevens.

Dus, is het maatregelen of maatregelen?

Het juiste antwoord is "maatregelen". Het woord "maatregelen" is een meervoudig zelfstandig naamwoord dat verwijst naar een reeks instrumenten of procedures die worden gebruikt om een doel te bereiken. Het woord "maatregel" is een enkelvoudig zelfstandig naamwoord dat verwijst naar een enkel instrument of procedure.

Door Jordison

Vergelijkbare artikelen

Wat is de interactie tussen de medicijnen? :: Hoe noem je een groep mensen?
Handige links