Huis > W > Wat Is Tweeledig?

Wat is tweeledig?

tweeledig = tweeledig bijv. naamw. Uitspraak: [twe`ledəx] die of dat uit twee delen bestaat Voorbeelden: `een tweeledige boodschap`, `De tegenstelling tussen rijk en arm leidde tot een tweeledige maatschappij.

Lees verder

Is het benadert of benaderd?

benaderen/vervoeging
vervoeging van de bedrijvende vorm van benaderen
onbepaalde wijskort
tegenwoordig (o.t.t.)benaderbenadert
verleden (o.v.t.)benaderdebenaderde
toekomend (o.t.t.t.)zal benaderenzult/zal benaderen
Is benaderd?
[ov] naartoe gaan en aanspreken. [ov] aanpakken. [ov] bijna bereikt hebben.

Daarvan, hoe maak je de verleden tijd?

De verleden tijd wordt gemaakt door -ed toe te voegen aan het einde van een werkwoord. Bijvoorbeeld, het werkwoord "lopen" wordt "gelopen" in de verleden tijd. Hoeveel is verlenging? Verlenging is een maat voor de afstand van een punt tot een gegeven rechte of vlak. In twee dimensies wordt de lengte gemeten als de afstand tussen een punt en een lijn. In drie dimensies wordt de lengte gemeten als de afstand tussen een punt en een vlak.

Dienovereenkomstig, hoelang rust voor verlenging?

Deze rustperiode vindt vlak na reguliere speeltijd plaats. Deze pauze duurt zo'n 5 minuten is aanzienlijk korter dan de normale pauze. Deze 5 minuten wordt door veel spelers benut om snel wat te drinken, te eten of de benen los te schudden. Na deze korte rustperiode vindt de 1e helft van de verlenging plaats.
Waarom verlenging voetbal?
Een wedstrijd wordt vaak verlengd en duurt dan langer dan 90 minuten. Dit noemt met ook wel naspeeltijd om voor tijd dat tijdens de wedstrijd niet gevoetbald werd te compenseren. Dit baseert zich op een gevoel (subjectief), want de niet-gespeelde tijd wordt niet gemeten.

Wat is de uitdaging van betrouwbaar?

Wat is de uitdaging van betrouwbaar? Als je zelf heel betrouwbaar bent, heb je grote kans, dat je je mateloos ergert aan mensen die 'met alle winden mee waaien'. Deze allergie heeft echter ook een kwaliteit in zich, die jij heel goed zou kunnen gebruiken; in dit geval flexibiliteit. Dat is jouw uitdaging.
Daarvan, wat is de betekenis van smeuïg? Het woord unctuous is afgeleid van het Latijnse woord unguere, dat "zalven" betekent. In het vroegst bekende gebruik verwees het naar een substantie die gebruikt werd om te zalven, zoals olie of zalf. Na verloop van tijd werd het woord gebruikt voor alles wat glad, olieachtig of vettig aanvoelt. In modern gebruik kan smeuïg ook gebruikt worden om iemand te beschrijven die overdreven vleiend of onderdanig is.

Wat is de betekenis van gecommitteerd?

In de informatica is committed een term met verschillende betekenissen, afhankelijk van de context.
In databases is een gecommitteerde transactie een transactie die naar het transactielogboek van de database is geschreven. Dit betekent dat de door de transactie aangebrachte wijzigingen permanent zijn en niet ongedaan worden gemaakt, zelfs als de transactie later wordt teruggedraaid.
In gedistribueerde systemen is een vastgelegd bericht een bericht dat met succes is afgeleverd bij de beoogde ontvanger. Dit is anders dan een bevestiging, die alleen aangeeft dat het bericht is ontvangen, niet noodzakelijkerwijs afgeleverd.
Bij concurrency control is een committed transactie een transactie die als definitief wordt beschouwd en niet ongedaan kan worden gemaakt. Dit is anders dan een actieve of lopende transactie, die nog steeds gewijzigd kan worden.
In het algemeen kan de term committed gebruikt worden voor elke actie die als definitief beschouwd wordt en niet ongedaan gemaakt kan worden.

Door Loesceke Vandhana

Wat is een synoniem voor toepassen? :: Wat betekent het zelfde als verlenen?
Handige links