Huis > W > Wat Betekent Het Zelfde Als Verlenen?

Wat betekent het zelfde als verlenen?

(verleend), toestaan. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: verlenen (ww): bezorgen, bieden, geven, gunnen, mededelen, schenken, toedelen, toekennen, toestaan, toewijzen, uitdelen, vergunnen, verschaffen, verstrekken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Welk woord lijkt op toegankelijk?

aanspreekbaar, minzaam, open, tegemoetkomend, toegankelijk.
Wat is een ander woord voor verboden?
clandestien, illegaal, onwettig, verboden. taboe (bn) : ongepast, uit den boze, verboden.

Bovendien, is het verlengt of verlengd?

Het technische antwoord op deze vraag is dat het afhangt van de specifieke situatie en van hoe de begrippen in die context worden gedefinieerd. In het algemeen is iets dat verlengd wordt groter in tijd, terwijl iets dat verlengd wordt groter is in ruimte. Er kunnen echter uitzonderingen zijn op deze algemene regel. Als iets bijvoorbeeld verlengd is in de tijd, kan het ook verlengd zijn in de ruimte (zoals een verlengde gebeurtenis die meer fysieke ruimte inneemt dan een kortere gebeurtenis). Evenzo kan iets dat zich in de ruimte uitstrekt, zich ook in de tijd uitstrekken (zoals een verlengd voorwerp dat langer duurt dan een korter voorwerp). Je kunt ook vragen wat is een verlenging? Een extensie is een stukje software dat de functionaliteit van een webbrowser uitbreidt. Er zijn extensies voor verschillende doeleinden, zoals advertentieblokkering, wachtwoordbeheer en tabbladbeheer. Extensies worden meestal ontwikkeld door externe ontwikkelaars en kunnen worden gedownload uit de extensiewinkel van de webbrowser.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Wat is het tegenovergestelde van toegankelijk?

Uitspraak: [tuˈxɑŋkələk] te bereiken Voorbeeld: `goed toegankelijk voor rolstoelen`Antoniem: ontoegankelijk Synoniem: bereikbaar Het boek is niet erg toegankelijk voor leken.
Trouwens, wat is een toegankelijk persoon?
Wanneer je toegankelijk bent: Heb je een open houding richting andere mensen en ben je openhartig. Kom je uitnodigend over op anderen. Heb je een warme en vriendelijke uitstraling.

Wat is een ander woord voor ontvankelijk?

gevoelig (bn) : fijnbesnaard, fijngevoelig, gevoelvol, ontvankelijk, openstaand, sensibel, sensitief, sentimenteel, susceptibel, teder, teergevoelig, teerhartig, week, weekhartig. vatbaar (bn) : dociel, gepredisponeerd, gevoelig, ontvankelijk, open, toegankelijk.
Dienovereenkomstig, wat is de betekenis van geoorloofd? Toegestaan betekent toegestaan of toegestaan door de wet.

Wat is de betekenis van dergelijke?

De uitdrukking "zoals" wordt gebruikt om voorbeelden van het genoemde ding te geven. De uitdrukking "zoals" wordt gebruikt om voorbeelden te geven van het genoemde ding.

Door Belen

Vergelijkbare artikelen

Wat is tweeledig? :: Wat valt onder lichamelijke ontwikkeling?
Handige links