Huis > W > Wat Is Het Tegenovergestelde Van Bouwen?

Wat is het tegenovergestelde van bouwen?

in de lijst met antoniemen (woorden met een tegengestelde betekenis): bouwen ≠ afbreken, slopen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe bouwen Animal Crossing?

Je zult nooit in staat zijn om naar de top van de berg te klimmen. Je kunt geen klif rond een boom bouwen. Nadat je fruit hebt gegeten, moet je de boom omhakken of omhakken. Als je kliffen wilt bouwen, open dan de Island Designer app.

Wat dit betreft, wat is vernietigd?

vernietigen - regelmatig werkwoord uitspraak: ver-nie-ti-gen 1. ervoor zorgen dat er niets van overblijft ♢ het afval wordt vernietigd in een oven 1. het vonnis wordt vernietigd [ongedaan gemaakt]...
Bovendien, kan bouwen op synoniem?
als synoniem van een ander trefwoord: niet gevonden. Op iets of iemand vertrouwen - het er voor houden, dat die zaak goed is, of die persoon zoo jegens ons gezind is, dat wij op grond daarvan met gerustheid kunnen ondernemen, wat wij ons voorgenomen hebben.

Mensen vragen ook: wat is een ander woord voor constructie?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag. Enkele mogelijke woorden die kunnen worden gebruikt in plaats van constructie zijn: bouwen, ontwikkelen, oprichten en creëren. Is het vernietigt of vernietigd? Het technische antwoord op deze vraag is dat het afhangt van de context waarin het woord wordt gebruikt. Als het woord wordt gebruikt in een fysieke context, dan wordt het vernietigd. Wordt het woord gebruikt in een chemische context, dan wordt het vernietigd.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost het om een pc te bouwen?

Het budget is bepalend voor het samenstellen van een PC. Een PC met een budget van 1000 Euro zal een andere PC opleveren dan een PC met een budget van 600 Euro. Het is mogelijk om voor 250 Euro een PC samen te stellen.

Wat is vernietigen juridisch?

Een overeenkomst die vernietigbaar is – Conclusie

Dat houdt in dat de partij die handelingsonbekwaam is of waarbij een wilsgebrek aanwezig was, de overeenkomst kan vernietigen. Een vernietigde overeenkomst heeft juridisch gezien nooit bestaan en eventueel geleverde prestaties moeten ongedaan worden gemaakt.
Wie kan een overeenkomst vernietigen?
Wanneer u een overeenkomst wilt vernietigen, moet u eerst een beroep doen op de vernietiging van de overeenkomst. Dit kan schriftelijk, bijvoorbeeld door het sturen van een brief. Een andere optie is om de rechter te verzoeken om de overeenkomst te vernietigen.

Dus, wat betekent ik kan op je bouwen?

op iemand aan kunnen, iemand volledig kunnen vertrouwen.
Dienovereenkomstig, hoe noem je iemand waar je op kan bouwen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan afhangen van de context waarin het wordt gebruikt. Als je bijvoorbeeld vraagt naar een zakenpartner, zou je kunnen zeggen dat het iemand is op wie je kunt bouwen. Als je daarentegen vraagt naar een romantische partner, zou je kunnen zeggen dat het iemand is waarmee je een toekomst kunt opbouwen.

Hoe noem je iemand waar je op kunt bouwen?

Een stichting.

Door Erv Sacane

Vergelijkbare artikelen

Wat voor constructies zijn er? :: Waar kruisen de Piramidebanen elkaar precies?
Handige links