Huis > H > Hoe Breed Is Een Cd Hoesje?

Hoe breed is een cd hoesje?

Een normale jewelcase meet 142 x 124 x 10,5 mm. Het boekje aan de voorkant meet precies 120 x 120 mm. De inlay aan de achterkant is 138 x 120 mm, met aan beide zijden een rugtitel van 6 x 120 mm. In deze jewelcase is meestal ruimte voor één cd, maar er zijn ook uitvoeringen waar twee cd's in passen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe breed is de PlayStation 5?

De console is 39 cm hoog, 26 cm diep en 10 cm breed. Bekijk de foto's om te zien hoe het er in het echt uit zou zien.

Welk formaat muziek op cd?

Dit zijn de WAVE ( WAV ) en AIFF ( . AIF ) formaten. WAVE en AIFF zijn twee audio-formaten die 44,1 kHz, 16-bit, stereo audio, dat is de standaard audio-specificatie wordt gebruikt door audio-cd's te ondersteunen. Ze worden ook gecodeerd met pulscodemodulatie (PCM), die dezelfde codering gebruiken CD audiosporen.
Hoe dvd afspelen op laptop zonder dvd speler?
Gratis dvd's afspelen op uw computer

Om een dvd af te kunnen spelen op uw computer, hoeft u overigens niet perse 'Windows Dvd-speler' te kopen en te installeren. Voor het afspelen van dvd's in Windows 10 is er ook goed werkende en gratis open source software voorhanden, in de vorm van 'VLC Media Player'.

Kan er een cd in mijn laptop?

Ja, er kan een CD in je laptop zitten. Er is een CD drive die speciaal gemaakt is voor laptops waarin je een CD kunt stoppen. Kan je een dvd afspelen in een cd speler? Nee, u kunt geen DVD afspelen in een CD-speler. Een DVD is een digital versatile disc, een soort optische schijf die wordt gebruikt om gegevens op te slaan. Een cd-speler is een apparaat dat audio-cd's afspeelt. Audio-CD's zijn een soort compact discs die geluidsopnamen bevatten, zoals muziek.

Gerelateerde artikelen

Hoe breed is een tv van 48 inch?

De schermgrootte is diagonaalB x H.

Mensen vragen ook: kan cd niet meer lezen?

Reinigen. Als een cd of dvd niet meer leesbaar is in uw speler, doet het schijfje het misschien nog wel in een ander (ouder) loopwerk. Probeer de disk te lezen in een notebook, op uw werk of bij de buren. In sommige gevallen zijn schijfjes weer leesbaar te maken door ze te polijsten of reinigen.
Kan de schijf in station niet lezen?
Controleer of het optische station wordt herkend in Apparaatbeheer. Stel de instellingen voor automatisch afspelen in Windows in op de standaardinstellingen. Dell Personal Computer Diagnostics uitvoeren op het optische schijfstation (cd-, dvd- of Blu-ray-station)

Vervolgens, kan dvd niet afspelen op dvd speler?

Om dvd's af te spelen dient u de juiste codecs geïnstalleerd te hebben. Een codec is software waarmee toepassingen een bepaald video- of audioformaat kunnen lezen. Als uw mediaspeler niet de juiste codecs vindt, zal deze u mogelijk aanbieden de codecs voor u te installeren.
Waar zijn cd's van gemaakt? CD's zijn gemaakt van een substraat van polycarbonaat met een spiraalvormige groef in het bovenvlak. De spiraalvormige groef is een ononderbroken, spiraalvormig pad dat begint bij de binnenrand van de schijf en eindigt bij de buitenrand. De breedte van de spiraalgroef is ongeveer 1,6 micrometer.

Hoe oud is de cd?

Het korte antwoord is dat de CD is uitgevonden in 1982, dus ongeveer 38 jaar oud. Maar er zit meer achter.
De CD werd uitgevonden door een team onderzoekers van Philips en Sony. Het team werkte aan een nieuw digitaal audioformaat dat meer muziek kon opslaan dan bestaande formaten, zoals cassettebandjes en vinylplaten.
Het team kwam uit op een formaat dat tot 650 megabyte aan gegevens kon opslaan. Dit was genoeg om 80 minuten muziek op te slaan. Het formaat werd officieel aangekondigd in 1982, en de eerste CD's werden uitgebracht in 1983.
Sindsdien heeft de CD verschillende veranderingen ondergaan. De meest opvallende verandering was de toevoeging van het CD-ROM formaat, waardoor computers gegevens van CD's konden lezen.
Vandaag is de CD nog steeds een populair formaat voor muziek en gegevensopslag.

Door Tabbitha

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn CPU en GPU? :: Wat is het verschil tussen CAD en CAM?
Handige links