Huis > I > Is Icloud Van Apple?

Is iCloud van Apple?

Met iCloud bewaar je je belangrijkste gegevens, zoals foto's, bestanden en reservekopieën en houd je deze veilig, up-to-date en beschikbaar voor al je apparaten. Deze voorziening is ingebouwd in elk Apple apparaat, en iedereen krijgt om mee te beginnen 5 GB opslagruimte.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Is Google fotos in de cloud?

Google Foto's bewaart alle foto's en video's gratis in de cloud en 'in hoge kwaliteit'. Er vindt hoe dan ook enige compressie plaats, maar foto's worden tot 16 megapixels opgeslagen en video's tot 1080p. Voor veel gebruikers zal dat ruim voldoende zijn.
Mensen vragen ook: hoe haal ik mijn foto's uit de cloud?
Selecteer in Foto's op iCloud.com de foto's of video's die je wilt verwijderen of dubbelklik op een enkele foto of video. en klik vervolgens op 'Verwijder'. Verwijderde foto's en video's worden in het album 'Recent verwijderd' gezet, waar ze 30 dagen worden bewaard voordat ze permanent worden verwijderd.

Hoe krijg ik mijn fotos terug van iCloud?

De eerste stap is om de Instellingen-app te openen en bovenaan op je naam te tikken. Tik vervolgens op "iCloud" en selecteer "Foto's". Schakel de "iCloud-fotobibliotheek" uit en tik op "Download en bewaar originelen" om al uw foto's naar uw apparaat te downloaden. Bovendien, hoe kan ik mijn foto's bekijken in de icloud? Er zijn twee manieren waarop u uw foto's in iCloud kunt bekijken: de iCloud-website of de iCloud Foto-app.
Om uw foto's op de iCloud-website te bekijken, meldt u zich gewoon aan bij uw iCloud-account en klikt u op het pictogram Foto's. Van hieruit kunt u al uw foto's en albums bekijken.
Om uw foto's in de iCloud Foto-app te bekijken, opent u de app en meldt u zich aan met uw iCloud-account. Zodra u bent aangemeld, kunt u al uw foto's en albums bekijken.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat dit betreft, welke gratis cloud?

De 10 beste gratis clouddiensten in 2022
  • Dropbox.
  • Microsoft OneDrive.
  • iCloud.
  • Box.
  • Google Drive.
  • Mega.
  • pCloud.
  • SpiderOak.
Wat dit betreft, wat is de goedkoopste cloud opslag?
Overzicht
DienstGratis opslagKosten extra opslag p.m.
iCloud5 GB50 GB - € 0,99 200 GB - € 2,99 2 TB - € 9,99
OneDrive5 GB100 GB - € 2,00
Google15 GB100 GB - € 1,99 200 GB - € 2,99 2 TB - € 9,99
Dropbox2 GB2 TB - € 9,99/€ 16,99

Bovendien, wat kost opslag in de cloud?

Kosten Cloud Opslag in Nederland
Opslag1000 GB
Mega€ 8
Strato€ 8
Google Drive€ 10
iCloud€ 10
Dienovereenkomstig, wat is de beste cloud opslag? Er is niet één "beste" cloudopslagoptie, aangezien de beste optie voor een bepaalde persoon of organisatie afhangt van een aantal factoren, waaronder de specifieke behoeften en eisen van die persoon of organisatie. Enkele factoren die moeten worden overwogen bij het kiezen van een cloudopslagoptie zijn:
Het type gegevens dat zal worden opgeslagen: Sommige cloudopslagopties zijn beter geschikt voor bepaalde soorten gegevens dan andere. Als u bijvoorbeeld gevoelige of vertrouwelijke gegevens opslaat, zult u een opslagoptie willen kiezen die robuuste beveiligingsfuncties biedt.
Hoeveel gegevens u moet opslaan: Sommige cloudopslagopties hebben beperkingen voor de hoeveelheid gegevens die u kunt opslaan, dus u moet ervoor zorgen dat de optie die u kiest al uw gegevens kan herbergen.
Hoe vaak u toegang tot de gegevens nodig hebt: Als u uw gegevens vaak moet raadplegen, zult u een opslagoptie willen kiezen die snelle en gemakkelijke toegang biedt.
Uw budget: Sommige cloudopslagopties kunnen vrij duur zijn, dus u moet ervoor zorgen dat de optie die u kiest binnen uw budget past.

Trouwens, wat is een veilige cloud opslag?

Veilige cloudopslag is een cloudopslagdienst die encryptie gebruikt om uw gegevens onderweg en in rust te beschermen. Wanneer u bestanden uploadt naar een veilige cloudopslagdienst, worden ze versleuteld voordat ze via internet worden verzonden. Zodra ze op de servers van de dienst aankomen, worden ze versleuteld opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat als iemand toegang krijgt tot de servers, hij de gegevens niet kan lezen.

Door Twelve

Vergelijkbare artikelen

Kan je usb niet formatteren naar FAT32? :: Wat is beter iCloud of OneDrive?
Handige links