Huis > W > Wat Verstaat Men Onder Telecommunicatie?

Wat verstaat men onder telecommunicatie?

Het woord telecom is deels Grieks en deels Latijn. Tèle staat voor 'ver', en communicare staat voor 'mededelen'. Het betekent dus letterlijk 'op afstand communiceren'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kunnen AirPods onder water?

De MagSafe oplaadcase en draadloze oplaadcase voor AirPods zijn niet waterdicht.

Welke vormen van elektronische communicatie bestaan er?

Beeld en tekst
  • Televisie.
  • Fax.
  • Beeldtelefoon.
  • Minitel.
  • Semafoon.
  • Sms.
Mensen vragen ook: wat is een elektronisch communicatiemiddel?
1 Bij elektronische communicatiemiddelen gaat het met name om e-mail en internet. De Wet beoogt een grotere betrok- kenheid van de aandeelhouders en een (administratieve en financiële) lastenverlichting voor de vennootschappen.

Hoe was de communicatie vroeger?

Vroeger verliep de communicatie heel anders dan nu. Er waren geen telefoons of e-mail, dus communiceerden mensen door brieven te schrijven of telegrammen te sturen. Dit was vaak traag en onbetrouwbaar, en het kon erg duur zijn om een brief overzee te sturen. En nog een vraag, hoe heet een storing in de communicatie? Een storing in de communicatie wordt een communicatiestoring genoemd.

Gerelateerde artikelen

Welke smartphone onder 200 euro?

De adviesprijs ligt onder de 200 euro. Als u minder wilt uitgeven, kunt u kiezen voor de 64gb-variant. Je kunt met de Redmi 9T een volledig uitgeruste telefoon kopen.

Dienovereenkomstig, welke providers zijn er in belgie?

In België zijn er drie providers die een mobielnetwerk hebben en een gsm-abonnement zowel los als in een pack aanbieden:
  • Orange.
  • Proximus.
  • Telenet / BASE.
Hoe communiceerden mensen vroeger zonder telefoon?
Ook door middel van hiërogliefen en het spijkerschrift communiceerde mensen met elkaar. In de middeleeuwen communiceerde mensen vooral doormiddel van liederen, gedichten, gebaren, toneelstukken enz. Dat kwam voornamelijk omdat er nog geen letters waren.

Hoe communiceren ze in de oertijd?

Wetenschappers zijn er vrijwel zeker van dat die menselijke eigenschap zich veel later ontwikkelde. Hoogstwaarschijnlijk is wel dat de oermens communiceerde met stemgeluiden, net zoals andere primaten, alleen dan óók met de hoge tonen die een uiteindelijke ontwikkeling van taal mogelijk hebben gemaakt.
Hoe communiceerden mensen in de Oudheid? Het korte antwoord is dat de oude volkeren op een aantal manieren communiceerden, waaronder mondelinge communicatie, gebarentaal en schrijven.
Mondelinge communicatie was de meest voorkomende vorm van communicatie in de oudheid. Dit kon verbale communicatie zijn, waarbij woorden werden gesproken, of non-verbale communicatie, waarbij boodschappen werden overgebracht door middel van geluiden, zoals muziek of gelach. Oude volkeren gebruikten ook gebarentaal om te communiceren, waarbij het kon gaan om gebaren of fysieke tekens, zoals tatoeages of lichaamsbeschilderingen. Schrijven was een andere vorm van communicatie die in de oudheid werd gebruikt. Dit konden pictogrammen zijn, dat zijn afbeeldingen die woorden of concepten weergeven, of hiërogliefen, dat zijn symbolen die geluiden of woorden weergeven.

Dienovereenkomstig, hoe kan een communicatiestoornis ontstaan?

Er kunnen vele redenen zijn voor een communicatiestoornis. Het kan te wijten zijn aan een verschil in communicatiestijl, een misverstand of een gebrek aan communicatie. Het kan ook komen door een gebrek aan vertrouwen of het gevoel dat de ander niet luistert.

Door Absa

Vergelijkbare artikelen

Hoe ontstaan misverstanden? :: Wat is het grootste megabyte of gigabyte?
Handige links