Huis > W > Wat Is Een Platform Strategie?

Wat is een platform strategie?

De kracht van platformstrategie gaat over nieuwe manieren om klanten en aanbieders bij elkaar te brengen of om diensten aan te bieden zoals gemeenten of zorginstellingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat maakt dit een social media platform Pinterest?

Er zijn "boards" op het platform waarop afbeeldingen kunnen worden gedeeld. Veel mensen gebruiken deze boards om ideeën over zichzelf te verzamelen of om ideeën op te doen van boards van anderen.

Wat is het meervoud van platform?

Woordherkomst en -opbouw
enkelvoudmeervoud
naamwoordplatformplatforms platformen
verkleinwoordplatformpjeplatformpjes
Trouwens, wat kost een online platform?
Je denkt misschien dat een online platform bouwen niet zo veel hoeft te kosten. Maar een platform bouwen is duur. Schippers maakt een ruwe schatting: "Het is moeilijk te zeggen, maar denk gauw aan 1 ton. En per week ben je zeker nog eens 1000 euro kwijt aan onderhoud en optimalisatie."

Dienovereenkomstig, wat is de betekenis van lemma?

Een lemma is een kleine of bijkomende stelling in de wiskunde die gebruikt wordt om een grotere stelling te bewijzen. Dit in overweging nemend, is synoniem? Nee, "synoniem" is niet hetzelfde als "hiermee rekening houden". "Synoniem" betekent dat het dezelfde of bijna dezelfde betekenis heeft als een ander woord of uitdrukking. "Dit in overweging nemen" betekent dat je met iets rekening houdt bij het nemen van een beslissing.

Gerelateerde artikelen

Wat is het doel van een platform?

Het platform wil een dienst verlenen. Verschillende gegevensbronnen, systemen en mensen zijn met elkaar verbonden om dit te bereiken. Op platforms kunnen verschillende soorten diensten worden gebruikt.

Wat is een sociaal platform?

Een sociaal intranet is een digitale werkplek waar medewerkers met elkaar kunnen communiceren en samenwerken. Het hoofddoel van een sociaal intranet is om de interactie tussen jou en je medewerkers te bevorderen. Dit platform is voor iedereen binnen de organisatie toegankelijk.
Hoe werkt houtskeletbouw?
HSB, ofwel HoutSkeletBouw is, zoals de naam al aangeeft, een skelet gebouwd van hout. Op dit skelet zijn constructieplaten bevestigd, waardoor dit een sterke lichte constructie vormt. Door de open ruimtes in het houten skelet is het mogelijk om in deze constructie isolatiemateriaal aan te brengen.

Waarom houtskeletbouw?

Met houtskeletbouw kun je hoge isolatiewaarden en comfort behalen. De isolatie zit in de houten elementen opgenomen, waardoor de wanden een stuk minder dik zijn dan bij traditionele bouw. Een woning met houtskeletbouw heeft ook minder tijd nodig om op te warmen.
Wat is HSB bouw? HSB-constructie is een type constructie waarbij een systeem van horizontale en verticale stalen balken wordt gebruikt om een frame voor een gebouw te maken. Dit systeem van balken wordt dan gebruikt om de vloeren, de muren en het dak van het gebouw te ondersteunen. Dit type constructie wordt vaak gebruikt voor kantoorgebouwen, magazijnen en andere soorten commerciële gebouwen.

Wat is platform arbeid?

Platformarbeid is werk dat wordt verricht op een digitaal platform, vaak in de vorm van gigwerk. Dit soort werk wordt vaak gekenmerkt door flexibiliteit en onafhankelijkheid, omdat werknemers meestal hun eigen uren kunnen bepalen en overal kunnen werken. Platformwerk kan vele vormen aannemen, maar enkele veel voorkomende voorbeelden zijn ride-sharing, bezorging van voedsel en home-sharing.

Door Keir

Wat is iPhone en smartphone? :: Wat is een platform website?
Handige links