Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Platform?

Wat is de betekenis van platform?

Een platform is een organisatie waarin men samenwerking en overleg tussen verschillende groeperingen tot stand brengt, of waar bemiddeld wordt bij handel. Voorbeelden van platformen (of 'platforms'):

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Wat is het meervoud van platform?

Woordherkomst en -opbouw
enkelvoudmeervoud
naamwoordplatformplatforms platformen
verkleinwoordplatformpjeplatformpjes
Welke digitale platforms zijn er?
Overzicht digitale platforms
NaamKostenWebsite
50plusser.nlGratis / Plus Lidmaatschap is € 1,79 per maand.www.50plusser.nl
MAX 50plusnetGratiswww.50plusnet.nl
SeniorPlazaGratiswww.seniorplaza.nl
SeniorWeb€ 32,- per jaarwww.seniorweb.nl

Hoe werken platformen?

Het basisidee achter een platform is dat het verschillende partijen in staat stelt tot interactie om waarde te creëren die zij alleen niet zouden kunnen creëren. Een platform is een soort markt, waar kopers en verkopers samen kunnen komen om goederen of diensten te verhandelen.
Platformen zijn gebaseerd op vertrouwen. Kopers vertrouwen erop dat verkopers de beloofde goederen of diensten zullen leveren, en verkopers vertrouwen erop dat kopers zullen betalen voor de ontvangen goederen of diensten. Opdat een platform zou werken, moeten zowel kopers als verkopers een zekere rol spelen.
Platformen zijn ook gebaseerd op netwerkeffecten. Hoe meer mensen een platform gebruiken, hoe waardevoller het wordt. Dat komt omdat een platform met meer gebruikers waarschijnlijker het type koper of verkoper heeft dat u zoekt.
Platformen zijn ook gebouwd op gegevens. Hoe meer gegevens een platform heeft, hoe beter het kopers en verkopers kan matchen, en hoe waardevoller het wordt.
Tot slot zijn platforms gebouwd op vertrouwen, netwerkeffecten en gegevens. Wat is de definitie van machtsmisbruik? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het voor interpretatie vatbaar is. In het algemeen is er sprake van machtsmisbruik wanneer iemand in een gezaghebbende positie (bv. een overheidsfunctionaris, een manager op het werk, enz.) zijn macht misbruikt voor persoonlijk gewin of om zichzelf of iemand anders op oneerlijke wijze te bevoordelen. Dit kan vele vormen aannemen, zoals vriendjespolitiek, corruptie, vriendjespolitiek, of gewoon iemands positie gebruiken om anderen te pesten of te intimideren.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Wat is een ander woord voor platform?

als trefwoord met bijbehorende synoniemen: platform (zn) : plateau, podium, toneel, verhoging.
Mensen vragen ook: is het platform of platvorm?
het platform

platforms, platformen (meerv.) Verzamelnaam voor een besturingssysteem en bijbehorende apparatuur. Bijvoorbeeld: een UNIX-platform en Windows NT-plaform.

Waar moet een online platform aan voldoen?

Een platform moet voor naleving van de regels zorgen

De ACM geeft aan dat een platform maatregelen moet nemen "die ervoor zorgen dat professionele gebruikers op uw platform het consumentenrecht naleven". Dit houdt in dat er bij klachten over een aanbieder door het platform zelf opgetreden moet worden.
Vervolgens, wat is een business platform? Een bedrijfsplatform is een soort software waarmee bedrijven hun kernactiviteiten kunnen beheren, zoals customer relationship management (CRM), human resources (HR) en financiën. Een bedrijfsplatform kan een softwaretoepassing op locatie, een softwaretoepassing in de cloud of een mobiele app zijn.

Dienovereenkomstig, waarom een online platform?

Er zijn veel redenen om een online platform te creëren. Een online platform kan een ruimte bieden voor mensen om met elkaar in contact te komen en informatie te delen. Het kan ook een manier zijn om producten of diensten te verkopen. Online platforms kunnen een geweldige manier zijn om een groter publiek te bereiken dan een traditioneel bakstenen bedrijf.

Door Daren

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een platform? :: Wat is het formaat van een banner?
Handige links