Huis > W > Wat Is Een Tekstbericht?

Wat is een tekstbericht?

Definities die `tekstbericht` bevatten:

MT = ( Mobile Terminated) Een SMS tekstbericht wordt verstuurd van een SMS applicatie naar een GSM. De provider betaalt de kost van het bericht. MO = ( Mobile Originated) Een SMS tekstbericht wordt verstuurd van een GSM naar een SMS applicatie op afstand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe stuur je via tekstbericht?

Is het mogelijk dat u een iMessage heeft verzonden maar dat deze niet is afgeleverd? U kunt het als een tekstbericht verzenden. Wacht enkele ogenblikken en plaats uw vinger op de tekstballon. U kunt rechtstreeks vanuit het pop-upmenu een tekstbericht verzenden.

En nog een vraag, hoe kan ik zien of iemand mijn bericht heeft gelezen iphone?

Ontvangstbevestiging voor SMS berichten op iPhone

Om een bevestiging van aflevering te krijgen volstaat het om iedere SMS bericht te beginnen met *0# of ! gevolgd door je tekst die je wil versturen. Verzend daarna het bericht om een ontvangstbevestiging te ontvangen en te controleren of het bericht is afgeleverd.
Hoe kun je zien of een sms is aangekomen?
Hoe kun je zien of een sms is aangekomen? Het bericht verschijnt in het gesprek. Kijk naar het kleine pictogram rechtsonder in het bericht dat je hebt verzonden. Als je een vinkje in een witte cirkel ziet, betekent dit dat je het bericht hebt verzonden en dat het onderweg is.

Dienovereenkomstig, waarom wordt mijn bericht niet afgeleverd?

Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom uw bericht niet wordt afgeleverd:
1. Het e-mailadres van de ontvanger is onjuist. Controleer of u het adres correct hebt ingevoerd.
2. De mailbox van de ontvanger is vol. Als de mailbox van de ontvanger vol is, wordt uw bericht niet afgeleverd.
3. De e-mailserver van de ontvanger ligt plat. Als de e-mailserver van de ontvanger niet werkt, wordt uw bericht niet afgeleverd.
4. Het bericht is te groot. Als het bericht te groot is, wordt het niet afgeleverd.
5. Het bericht bevat een te grote bijlage. Als het bericht een te grote bijlage bevat, wordt het niet afgeleverd.
6. Het bericht bevat een bijlage die niet is toegestaan. Als het bericht een bijlage bevat die niet is toegestaan, wordt het niet afgeleverd.
7. Het bericht bevat een virus. Als het bericht een virus bevat, wordt het niet afgeleverd. Men kan zich ook afvragen: wat betekent afgeleverd bij sms? Wanneer een tekstbericht van de ene telefoon naar de andere wordt verzonden, gebeurt dat via SMS. SMS staat voor Short Message Service en is de meest gebruikte vorm van tekstberichten. Wanneer een tekstbericht wordt verstuurd, wordt het via het telefoonnetwerk naar de telefoon van de ontvanger gestuurd. Het telefoonnetwerk levert het bericht vervolgens af op de telefoon van de ontvanger.

Dus, wie smst nog?

"Het zal veel mensen misschien verbazen, maar dit jaar zegt 74 procent van de Nederlanders nog te sms'en. Ter vergelijking: in 2010, op het hoogtepunt van de sms, was dit 88 procent. Deze cijfers zeggen alleen niets over de hoeveelheid sms'jes die een Nederlander in een jaar stuurt."
Dit in overweging nemend, hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op imessage?
Controleren of je telefoonnummer geblokkeerd is

Een andere test is om een iMessage bericht naar de contactpersoon te sturen. Dit zijn de berichten met een blauwe tekstballon. Als deze niet wordt afgeleverd of gelezen wil dit zeggen dat de persoon je geblokkeerd heeft.

Is berichten op iPhone gratis?

Met iMessage kun je gratis berichten versturen en ontvangen tussen iPhone, iPad, Mac en Apple Watch. Naast standaardberichtjes die uit tekst bestaan, ondersteunt de app ook foto's, video's en meer.
Vervolgens, hoe kan ik zien of iemand mijn bericht heeft gelezen? Als u een dienst als Gmail of Outlook gebruikt, verschijnt er meestal een klein "gelezen" ontvangstbewijs zodra het bericht is geopend.

Hoe kun je zien of een bericht gelezen is?

De meest gebruikelijke manier om te zien of een bericht is gelezen is door te kijken naar de leesbevestiging. De meeste e-mailprogramma's en -toepassingen hebben een leesbevestiging die de afzender meldt wanneer het bericht is gelezen. De ontvanger kan meestal ook zien wanneer het bericht is gelezen.

Door Baecher

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien wie je bericht heeft gelezen? :: Hoe lang is taxi vergunning geldig?
Handige links