Huis > I > Is Apple Podcast Gratis?

Is Apple podcast gratis?

Apple Podcasts bevat meer dan 2 miljoen gratis programma's en is gratis op iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch, Apple TV, HomePod mini, CarPlay, iTunes in Windows en andere smart speakers en autosystemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Is een podcast gratis?

Een kleine greep uit het grote aanbod aan gratis te gebruiken podcast-apps voor verschillende besturingssytemen: Google Podcasts (Android) Apple Podcast (iOS) Spotify (Android, iOS)*
Wat is een podcast en hoe werkt het?
Een podcast is een soort radio-uitzending op internet. Het verschil met de ouderwetse (lineaire) radio is dat je zelf bepaalt wanneer je jouw favoriete podcast luistert. En het is voor iedereen mogelijk om een podcast te maken. Er zijn er ontelbare podcasts over allerlei onderwerpen te vinden.

Hoe duur is een podcast?

De kosten van een podcast hangen af van de gebruikte apparatuur, de kosten van de hosting en de tijd die nodig is om de podcast te maken. Bijvoorbeeld, een podcast die opgenomen wordt met high-end apparatuur en veel bewerking vereist, kan meer kosten om te produceren dan een podcast die opgenomen wordt met basisapparatuur en weinig bewerking vereist. De kosten voor het hosten van een podcast variƫren ook afhankelijk van de gebruikte hostingdienst en de hoeveelheid gebruikte data. Een podcast die op een betaalde dienst wordt gehost en een groot aantal luisteraars heeft, kan meer kosten dan een podcast die op een gratis dienst wordt gehost en minder luisteraars heeft. Ten slotte is ook de hoeveelheid tijd die wordt besteed aan het maken van een podcast van invloed op de kosten. Een podcast die snel wordt gemaakt en niet veel onderzoek of planning vereist, kan minder kosten dan een podcast die langzaam wordt gemaakt en veel onderzoek en planning vereist. Hoe luister ik een podcast iPhone? Om naar een podcast op je iPhone te luisteren, kun je de eigen Apple Podcasts-app gebruiken, of een aantal podcast-apps van derden die in de App Store verkrijgbaar zijn.
Als je de Apple Podcasts-app gebruikt, zoek je gewoon naar de podcast die je wilt beluisteren en tik je op het resultaat. Tik vervolgens op de aflevering die je wilt beluisteren en druk op de afspeelknop.
Als u een podcast-app van derden gebruikt, kan het proces enigszins verschillen, maar het algemene idee is hetzelfde. Zoek gewoon de podcast die je wilt beluisteren en tik op de aflevering die je wilt horen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe kun je je abonneren op een podcast?

Podcast luisteren met je Android-telefoon

Jouw toestel heeft standaard geen podcast-app, maar het is simpel om er een te installeren. We laten het je graag zien: Zoek naar de podcast die je wilt horen, klik erop en abonneer je, zodat elke nieuwe aflevering die verschijnt meteen voor je klaar staat om te beluisteren.
Dus, welke podcast zijn gratis?
Beste gratis podcast apps voor Android en iPhone
  • Pocket Casts. Pocket Casts is een fantastische gratis podcast app voor mensen (zoals ik) die naar veel verschillende podcasts luisteren.
  • Castbox.
  • Spotify.
  • Bonus: Anchor.
  • Overcast.
  • Castro 3.
  • Bonus: Apple Podcasts.
  • Google Podcasts.

Mensen vragen ook: wat is een podcast voorbeeld?

Een podcast is een soort radioprogramma op het internet. Het is een geluidsbestand wat op elk gewenst moment beluisterd kan worden. Het is Radio On Demand. Veel podcasts zijn te beluisteren via SoundCloud, Apple Podcast en via Spotify.
Dit in overweging nemend, hoe podcast luisteren zonder internet? Aangenomen dat u tips wilt voor het offline luisteren naar podcasts:
1. Een manier om offline naar podcasts te luisteren is door ze rechtstreeks naar je computer of apparaat te downloaden. Dit kun je doen door je te abonneren op de podcast via een programma als iTunes, Stitcher of een ander vergelijkbaar programma. Als je je eenmaal hebt geabonneerd, worden nieuwe afleveringen automatisch naar je computer of apparaat gedownload zodra ze beschikbaar zijn. Je kunt de afleveringen dan overzetten naar je mobiele apparaat om ze onderweg te beluisteren.
2. Een andere manier om offline naar podcasts te luisteren is door een app te gebruiken waarmee je afleveringen kunt downloaden om ze offline af te spelen. Enkele populaire apps hiervoor zijn Pocket Casts, Podcast Addict en Podbean. Met deze apps kun je je abonneren op je favoriete podcasts en afleveringen downloaden naar je apparaat om later te beluisteren.
3. Tot slot bieden veel podcasthostingplatforms een manier om afleveringen rechtstreeks van hun website te downloaden. Als je bijvoorbeeld naar de website gaat van een podcast die je leuk vindt, zie je misschien een optie om de aflevering te downloaden of je te abonneren op de podcast. Zodra je de aflevering hebt gedownload, kun je hem overbrengen naar je mobiele apparaat of hem beluisteren op je computer.
Met deze tips zou je zonder problemen offline naar podcasts moeten kunnen luisteren!

Men kan zich ook afvragen: wat heb je nodig om een podcast te beluisteren?

Om naar een podcast te luisteren heb je een paar dingen nodig. Ten eerste heb je een apparaat nodig dat audiobestanden kan afspelen. Dit kan een smartphone, tablet, computer of mp3-speler zijn. Ten tweede heb je een manier nodig om verbinding te maken met het internet. Dat kan via een mobiel data-abonnement, Wi-Fi, of zelfs gewoon door je apparaat op een computer aan te sluiten. Ten slotte heb je een koptelefoon of oordopjes nodig om de podcast te kunnen beluisteren.

Door Christiansen

Vergelijkbare artikelen

Hoe luister je podcast in de auto? :: Wat zijn de actoren?
Handige links