Huis > W > Wat Is Ecc Geheugen?

Wat is ECC geheugen?

ECC staat voor Error Correcting Code ofwel foutcorrigerende code. Kort samengevat refereert ECC naar de mogelijkheid van een component om fouten in data geheugen te kunnen detecteren. Dat gebeurt zonder daar extra computercapaciteit voor te gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als je geheugen vol is?

gegevens in het cachegeheugen worden vrijgemaakt. Gegevens in het cachegeheugen zorgen ervoor dat apps sneller laden. Er zijn back-ups van foto's. De downloadmap moet worden opgeschoond. Er zijn opgeslagen kaarten in het gedeelte Kaarten van de internetzoekmachine. Verwijder apps.

Wat betekent ECC moederbord?

ECC staat voor error correction code. Een ECC moederbord is een moederbord dat foutcorrectiecode ondersteunt. Dit is een soort code die wordt gebruikt om fouten in gegevensopslag op te sporen en te corrigeren. ECC wordt gebruikt in veel verschillende soorten toepassingen, waaronder computergeheugen, harde schijven en optische schijven. Trouwens, wat is een ecc? Een ecc is een soort foutcorrectiecode die wordt gebruikt om fouten in digitale gegevens op te sporen en te corrigeren. ecc staat voor error correction code.

Door Peterec Stofferan

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je de regering laten vallen? :: Hoeveel kilo papier in container?
Handige links