Huis > W > Waarom Gebruikt Google Chrome Zoveel Geheugen?

Waarom gebruikt Google Chrome zoveel geheugen?

Chrome OS kan behoorlijk wat werkgeheugen slurpen, terwijl Chromebooks vaak niet zoveel hebben. Dat komt meestal doordat gebruikers allerlei handige extra extensies installeren. Deze draaien op de achtergrond en slurpen zonder dat je het merkt al het geheugen op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, wat betekend wachten op cache?

Met deze eenvoudige stappen kunt u voorkomen dat u het probleem met wachten op cache tegenkomt. Dit zal Chrome dwingen om een ​​nieuwe cache voor de websites te schrijven, waardoor alle beschadigde of ontoegankelijke bestanden die er eerder waren, worden verwijderd. Waarom valt Google Chrome steeds weg? Er kan iets mis zijn met je Chrome-profiel waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Verwijder Chrome en zorg ervoor dat je het selectievakje voor het verwijderen van de browsegegevens aanvinkt. Installeer Chrome vervolgens opnieuw. Verwijder extensies en installeer ze opnieuw.

Waarom is Google Chrome zo traag?

Er zijn veel mogelijke verklaringen waarom Google Chrome traag werkt op een bepaalde computer. Eén mogelijkheid is dat de hardware van de computer niet krachtig genoeg is om Chrome soepel te laten werken. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met de installatie van Chrome zelf, of met de manier waarop Chrome is geconfigureerd op de computer. Nog een andere mogelijkheid is dat de computer is geïnfecteerd met malware waardoor Chrome traag werkt.
Het is vaak moeilijk te zeggen waarom een bepaald programma langzaam werkt op een bepaalde computer. In het geval van Google Chrome wordt gebruikers aangeraden het programma opnieuw te starten, het cachegeheugen te wissen en extensies uit te schakelen om te zien of deze maatregelen de prestaties verbeteren. Als het probleem aanhoudt, kan het nodig zijn Chrome te verwijderen en opnieuw te installeren, of een andere webbrowser te gebruiken. Wat dit betreft, waarom is mijn chromebook zo traag? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw Chromebook traag werkt. Een mogelijkheid is dat u te veel tabbladen hebt geopend. Wanneer u te veel tabbladen hebt geopend, moet uw Chromebook harder werken om tussen de tabbladen te schakelen, waardoor hij langzamer kan worden. Een andere mogelijkheid is dat u te veel extensies hebt geïnstalleerd. Extensies kunnen u helpen uw Chromebook aan te passen en efficiënter te maken, maar te veel extensies kunnen uw Chromebook vertragen. Ten slotte kan uw Chromebook traag zijn omdat het niet genoeg RAM-geheugen heeft. RAM is het geheugen dat uw Chromebook gebruikt om informatie op te slaan, en als het niet genoeg heeft, kan het langzamer worden.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Kan geen webpagina's openen?

Schoon de cache van je DNS op.

Je computer heeft een DNS-cache dat verouderd of beschadigd kan raken, waardoor je soms bepaalde websites niet kunt openen. Soms kun je er door simpelweg je DNS-cache op te schonen voor zorgen dat je je favoriete websites weer kunt openen.
Je kunt ook vragen hoe krijg ik google weer terug? Ga als volgt te werk om Google als standaard in te stellen:

  1. Klik op het pictogram Instel aan de rechterkant van het browservenster.
  2. Selecteer Internetopties.
  3. Ga op het tabblad Algemeen naar het gedeelte Zoeken en klik op Instellingen.
  4. Selecteer Google.
  5. Klik op Als standaard instellen en klik op Sluiten.

Dienovereenkomstig, hoe herstel je google chrome?

De standaardinstellingen van Chrome resetten

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Instellingen. Geavanceerd. Chromebook, Linux en Mac: Klik op Instellingen resetten Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden. Instellingen resetten.
Dienovereenkomstig, hoe haal je reclame weg bij google chrome? Om advertenties van Google Chrome te verwijderen, moet u de volgende stappen volgen:
1. Ga naar het Chrome-menu in de rechterbovenhoek van uw browser en selecteer 'Instellingen'.
2. Klik onderaan op 'Geavanceerde instellingen weergeven'.
3. Klik in het nieuwe venster op 'Inhoudsinstellingen'.
4. Selecteer 'Pop-ups blokkeren' en sla de wijzigingen op.

Bovendien, waarom start mijn computer zo traag op?

De computer start langzaam op omdat er veel programma's op de achtergrond draaien die de computer trager maken. Soms gebruiken mensen te veel programma's tegelijk, waardoor de computer vastloopt. Een andere reden kan zijn dat het besturingssysteem of de hardware van de computer verouderd is.

Door Orola Wheeland

Vergelijkbare artikelen

Hoe reset je Google Chrome? :: Hoe krijg je een video op je iPhone?
Handige links