Huis > W > Wat Kost Avast?

Wat kost Avast?

Dit pakket kost 89,99 euro per jaar voor de beveiliging van tien apparaten. Het eerste jaar betaal je slechts 44,99 euro. Als je slechts één apparaat wilt beschermen, betaal je 69,99 euro (34,99 euro het eerste jaar). Avast Ultimate is het meest uitgebreide pakket.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Wat doet Avast Premium Security?

Avast Premium Security beschermt u tegen alle onlinedreigingen waaronder vervalste websites en ransomware.
Dus, hoe lang duurt een volledige scan?
Een Total Body Scan duurt tussen 3 en 6 uur en is afhankelijk van het gekozen pakket. Daarbij lig je circa 30 -60 minuten in de MRI-scan.

Hoe werkt Avast?

Avast is een antivirusprogramma dat bescherming biedt tegen computervirussen en andere malware. Avast scant bestanden en e-mailbijlagen op malware en blokkeert dat ze worden uitgevoerd of geopend. Het scant ook websites op kwaadaardige code en blokkeert het laden ervan in de browser. Avast biedt ook real-time bescherming tegen malware, wat betekent dat het malware kan detecteren en verwijderen voordat het de computer kan infecteren. Bovendien, is avast free goed? Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt. Over het algemeen is Avast een goed gratis antivirusprogramma dat goede bescherming biedt tegen vele soorten malware. Het is echter niet perfect en er zijn een aantal dingen om in gedachten te houden. Ten eerste is Avast niet zo effectief tegen bepaalde soorten malware, zoals rootkits, als sommige andere antivirusprogramma's. Ten tweede heeft Avast een aantal functies die vervelend kunnen zijn, zoals de pop-up advertenties. Ten slotte wordt Avast niet altijd zo snel bijgewerkt als sommige andere antivirusprogramma's, wat betekent dat het mogelijk geen bescherming biedt tegen de nieuwste bedreigingen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Is Avast te vertrouwen?

In de vijf meest recente tests scoorde Avast Free Antivirus drie van de vijf keer 100% bescherming. De laagste score van het programma was 99,8%. Avast's Mac versie bleek een van de betrouwbaarste antivirusprogramma's te zijn in de meest recente tests van AV-Comparatives.
Men kan zich ook afvragen: hoe avast abonnement opzeggen?
Tik op uw profielafbeelding rechtsboven op het scherm en selecteer Betalingen en abonnementen. Tik op Abonnementen. Selecteer het Avast-abonnement dat u wilt opzeggen. Tik op Abonnement annuleren.

Wat dit betreft, hoe avast free antivirus verwijderen?

Avast Free Antivirus verwijderen
  1. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Controleer of Apps is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op ⋮ (drie puntjes) naast Avast Free Antivirus en selecteer Verwijderen.
Wat is de beste virusscanner voor Windows? Er is niet één "beste" virusscanner voor Windows, want er zijn veel verschillende soorten virussen en malware die een Windows-systeem kunnen infecteren. Er zijn echter een paar virusscanners die tot de beste worden gerekend, zoals McAfee, Norton en AVG.

Hoe lang lig je in een MRI scan?

De meeste MRI-scans duren 30 tot 60 minuten.

Door Maynard Credell

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt een MRI scan van de lever? :: Hoe gebruik je een punt?
Handige links