Huis > W > Wat Is Een Goede Bestandsnaam?

Wat is een goede bestandsnaam?

Wat is een goede bestandsnaam? Een goede bestandsnaam kenmerkt zich door de snelle vindbaarheid bij een digitale zoektocht. Het bevat precies voldoende relevante informatie. Zo openen collega's direct het juiste document.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede dagelijkse workout?

Als je moe wordt, zorg dan voor een goede houding. Halve burpee voor al je spieren. Squats voor de benen en de billen. Push-ups voor de borst en armen. Het is Superman voor je rug. Er zijn dips voor je armen. Er is een rotsvaste kern.

Waaruit bestaat een bestandsnaam?

De naam die wordt gegeven bij het opslaan van een bestand. Elk bestand heeft een unieke naam nodig, zodat u het herkent wanneer u het de volgende keer wilt openen. De volgende tekens kunnen niet voorkomen in de bestandsnaam: \ / ? : * " > < |. Elke bestandsnaam eindigt op een punt gevolgd door de bestandsextensie. Dus, wat zijn de bestandsextensies en geef paar voorbeelden? Voorbeelden van bestandsextensies

  • Een JPEG gebruikt de extensie . jpg of . jpeg (bijvoorbeeld afbeelding.
  • Een Word-document gebruikt de . docx- extensie of .
  • Een MP3-audiobestand gebruikt de extensie . mp3 (bijvoorbeeld rhyme_rap.
  • Een Excel-spreadsheet gebruikt de extensie . xlsx of .

Welk bestandstype voor video?

Er zijn veel verschillende soorten videobestandsformaten, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Het populairste videobestandsformaat is MPEG-4, dat door veel verschillende websites voor het delen van video's wordt gebruikt en op de meeste computers en mobiele apparaten kan worden afgespeeld. Andere populaire videobestandsformaten zijn AVI, WMV en MOV. Welke bestanden zijn uitvoerbaar? In Windows hebben uitvoerbare bestanden een van de volgende bestandsextensies: .exe, .com of .bat. In Linux hebben uitvoerbare bestanden de bestandsextensie .out.

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede camera voor beginners?

De beste camera's voor beginners zijn de Canon EOS 2000D.SLR camera en de Sony Alpha A6000.

Bovendien, hoe bestanden organiseren?

De beste manier om documenten te ordenen: 6 tips

  1. Bewaar geen onnodige documenten.
  2. Bedenk een logisch systeem voor het ordenen van je documenten.
  3. Sla gerelateerde documenten samen op, ongeacht het soort document.
  4. Maak onderscheid tussen lopend werk en voltooid werk.
  5. Voorkom overvolle mappen.
Waar moet je bij de naamgeving van bestanden en mappen op letten? Net als bij het papieren archief is het aangeraden om elke mapnaam met een nummer en/of cijfer te beginnen. Een computer zal de mappen doorgaans numero-alfabetisch willen ordenen, en op deze manier behoud je de logische ordening die je aan de mappen hebt gegeven.

Je kunt ook vragen waarom underscore gebruiken in bestandsnaam?

Gebruik geen spaties

Spaties in webadressen worden door een browser vaak geëncodeerd, het bestand "voorbeeld 2. jpg" wordt omgezet naar "voorbeeld%202. jpg". Om dit soort moeilijke namen te voorkomen, kunt u spaties het best door een underscore (liggend streepje) vervangen.
Hoe wijzig ik de extensie van een bestand? In Windows kun je het bestandsextensie wijzigen door de naam van het bestand te hernoemen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het bestand en kies Vervangen. Vervolgens typ je de nieuwe bestandsextensie in het tekstvak (inclusief de punt). Klik op Vervangen en sla het bestand opnieuw op.

Vervolgens, wat is een extensie?

Een extensie is een extra toepassing of functionaliteit die aan een bestaand programma kan worden toegevoegd. Dit kan door de ontwikkelaar van het programma zelf worden gemaakt, maar ook door een derde partij. Soms zijn extensies ook beschikbaar als open source, waardoor iedereen ze kan aanpassen of gebruiken.

Door Shaughn

Vergelijkbare artikelen

Wat is extensie medisch? :: Welke bestandsformaten zijn er?
Handige links