Huis > W > Wat Is Extensie Medisch?

Wat is extensie medisch?

extensie - Zelfstandignaamwoord 1. (medisch) het strekken van ledematen, strekking ♢ Het tegenovergestelde van extensie is flexie ("buiging") 2.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe wijzig ik de extensie van een bestand?

Klik op het tabblad Beeld om de optie Extensies tonen voor bekende bestandstypen aan te vinken.

Wat is een extensie voorbeeld?

De extensie geeft weer om wat voor soort document het gaat. Een Word-bestand is bijvoorbeeld te herkennen aan 'doc' of 'docx', een foto aan 'jpg'. De bestandsextensie staat achter de bestandsnaam en wordt door middel van een punt gescheiden van de rest (bijvoorbeeld: woordenboek. docx). Wat is het kleinste video bestand? Flash is verreweg het kleinst en dan blijft het kwalitatief het mooist. Het gaat erom wat wil je met het bestand doen (als het op een DVD moet, heb je andere bestanden nodig, dan wanneer je het op You Tube wilt zetten), en welke je nu hebt.

Hoe maak je extensies zichtbaar?

Het eerste wat je moet doen is naar het instellingenmenu gaan en "toon extensies voor bekende bestandstypen" selecteren. Hierdoor worden alle extensies die zijn gekoppeld aan bekende bestandstypen zichtbaar in de bestandsverkenner. Als u nog steeds niet de extensie ziet die u zoekt, is het waarschijnlijk dat het bestandstype niet wordt herkend door Windows. In dat geval kunt u proberen de bestandsnaam te veranderen in iets dat de extensie bevat. Als u bijvoorbeeld een bestand hebt met de naam "afbeelding" met de extensie ".jpg", kunt u proberen de naam te veranderen in "afbeelding.jpg". En nog een vraag, wat is beter mov of mp4? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van wat u zoekt in een videobestand. MOV-bestanden worden meestal geassocieerd met Apple-producten en MP4-bestanden worden meer gebruikt met Windows-producten.

Gerelateerde artikelen

Waarom browser extensie instellen?

Een extensie is een stukje software. Je hebt toegang tot een extra functie. Je kunt bijvoorbeeld advertenties op internet blokkeren of een video downloaden. Een plug-in of add-on is een extensie.

Wat is beter MPG of MP4?

Omdat ze allebei door dezelfde organisatie zijn gemaakt, zou je verwachten dat ze hetzelfde ondersteunen video codecs. Eigenlijk wint MP4 met een mijl in dit aspect. Hoewel MPG alleen de MPEG-1- en MPEG-2 video- en audiocodecs ondersteunt, ondersteunt MP4 tal van andere codecs zoals H. 264 / AVC en H. Wat is beter AVI of MKV? Zowel AVI als MKV zijn mediacontainers die media met verschillende codecs kunnen bevatten. Avi kan bijvoorbeeld de codecs bevatten en is door Microsoft geintroduceerd: DivX XviD Cinepak Indeo MKV kan bijna alle codecs bevatten. Het kwaliteitsverlies wordt vooral door compressietechnieken bepaald en de gebruikte codec.

Dienovereenkomstig, hoe pc ordenen?

Map aanmaken

  1. Open de Verkenner.
  2. Klik links op Documenten. Klik met de rechtermuisknop op een leeg plekje in de rechterhelft van de Verkenner > Nieuw > Map. Klik met de linkermuisknop op een leeg plekje binnen de rechterhelft van de Verkenner.
  3. Typ een naam voor de nieuwe map.
  4. Druk op de Enter-toets.
Hoe mappen indelen? In een computer kun je verschillende manieren gebruiken om je mappen te organiseren. Een eenvoudige manier is om je mappen te ordenen in een logische volgorde, zoals chronologisch of alfabetisch. Een andere manier is om je mappen te organiseren op basis van het type bestand, zoals documenten, afbeeldingen of video's.

Mensen vragen ook: wat gebeurt er als je je schijf defragmenteert?

Wanneer je je schijf defragmenteert, worden alle bestanden op de schijf opnieuw geordend zodat ze aaneengesloten zijn. Dit betekent dat het systeem sneller kan werken omdat er minder tijd nodig is om door de schijf te navigeren. Het defragmenteren van een schijf kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van de schijf en het aantal bestanden dat op de schijf staan.

Door Winni Branecki

Vergelijkbare artikelen

Hoe 10gb versturen? :: Wat is een goede bestandsnaam?
Handige links