Huis > W > Welke Cloud Moet Ik Kiezen?

Welke cloud moet ik kiezen?

DienstGratis opslagKosten extra opslag p.m.
iCloud5 GB50 GB - € 0,99 200 GB - € 2,99 2 TB - € 9,99
OneDrive5 GB100 GB - € 2,00
Google15 GB100 GB - € 1,99 200 GB - € 2,99 2 TB - € 9,99
Dropbox2 GB2 TB - € 9,99/€ 16,99

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat is beter Google Drive of OneDrive?

Conclusie: wie echt niet veel ruimte nodig heeft, raden we op basis van de prijs Google Drive aan. Naast 15GB gratis opslagruimte zijn er voldoende tarieven om de capaciteit op maat van je zaak te kiezen. OneDrive is het beste alternatief, aangezien je dan voor een pakket met de Office-producten kunt gaan. En nog een vraag, wat is een veilige cloud opslag? Het is belangrijk om te weten dat Amerikaanse veiligheidsdiensten zoals de NSA en CIA relatief makkelijk toegang hebben tot Amerikaanse clouddiensten, zelfs als ze hun data in Europa opslaan. Wees je hiervan bewust als je een van deze clouddiensten gebruikt of wilt gebruiken: Dropbox* Google Drive*

Wat is de beste gratis online opslag?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele behoeften en voorkeuren. Sommige mensen vinden Google Drive misschien de beste gratis online opslagoptie omdat het 15GB gratis opslagruimte biedt en integreert met veel andere Google-producten. Anderen geven misschien de voorkeur aan Dropbox omdat het 2GB gratis opslagruimte biedt en een eenvoudige interface heeft. Uiteindelijk is de beste gratis online opslagoptie degene die voldoet aan de behoeften en voorkeuren van de gebruiker. Wat kost 200 GB iCloud? 200 GB iCloud-opslag kost 2,99 dollar per maand in de Verenigde Staten.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Welke cloud voor Android?

In een lijst met clouddiensten voor Android mag Google Drive uiteraard niet ontbreken. De app is op de meeste Android-toestellen standaard geïnstalleerd en biedt gratis 15GB aan opslagruimte die wordt gedeeld met Gmail en Google+ Foto's. Voor 100GB opslag betaal je 2 dollar en voor 1TB 10 dollar per maand. Wat is het verschil tussen iCloud en OneDrive? iCloud is de cloudopslag van Apple, waar OneDrive de variant van Microsoft is. Het zal je overigens niet verbazen dat alle grote tech diensten wel een cloud opslag hebben draaien.

Hoe kom ik in de cloud van Samsung?

1 Ga naar 'Instellingen' en klip op 'Accounts en back-up'. 2 Klik op 'Samsung Cloud'. 3 Klik op het Meer opties icoon (drie puntjes) en klik dan op 'Instellingen'. 4 Klik op de schakelaar 'Samsung Cloud-pictogram tonen'. Dienovereenkomstig, wat zijn de nadelen van google drive? De nadelen van Google Drive zijn dat er geen ondersteuning is voor offline gebruik, je moet een internetverbinding hebben om de bestanden te kunnen gebruiken. Ook is de gratis versie beperkt tot 15GB opslagruimte, wat voor sommige gebruikers niet genoeg is. Daarnaast zijn de prijzen voor meer opslagruimte voor sommige mensen te duur.

Wat zijn de voor en nadelen van Google Drive?

Google Drive heeft verschillende voordelen. Het is eenvoudig te gebruiken en biedt een gratis opslagruimte van 15 GB. Daarnaast is het mogelijk om bestanden te delen met anderen en is er een versiegeschiedenis beschikbaar. Dit betekent dat je altijd kunt terugkijken naar een eerdere versie van een bestand.
Nadelen van Google Drive zijn dat de gratis opslagruimte snel vol raakt. Daarnaast is het niet mogelijk om mappen te delen met anderen, alleen bestanden.

Door Zelde Fabin

Vergelijkbare artikelen

Is OneDrive hetzelfde als Google Drive? :: Hoe Waze installeren in auto?
Handige links