Huis > W > Welke Poort Router?

Welke poort router?

Via de instellingen van het modem (en eventueel ook de router) is per programma een regel toe te voegen om vast te leggen welke poorten het betreffende programma mag gebruiken en naar welk apparaat het dataverkeer doorgestuurd mag worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat is een https poort?

De HTTP-poort die wordt gebruikt voor systeemcommunicatie tussen client en site is standaard poort 80 en 443 voor HTTPS. U kunt deze poorten wijzigen tijdens de installatie of in de site-eigenschappen.
Men kan zich ook afvragen: welke aansluiting hebben de meeste randapparaten tegenwoordig?
USB. Op dit moment veruit de meest gebruikte aansluiting om randapparatuur (printer, scanner, externe harde schijf, muis, toetsenbord...) te verbinden met een pc de USB-aansluiting (Universal Serial Bus of Universele Seriƫle Bus).

Kun je een VGA monitor aansluiten op een HDMI poort met een verloopkabel?

Ja, u kunt een VGA-monitor aansluiten op een HDMI-poort met een adapterkabel. Hoe kun je zien welke USB poort je hebt? Als u een Windows-computer gebruikt, kunt u zien welke USB-poort u hebt door Apparaatbeheer te openen. Druk hiervoor op de Windows-toets + R, typ "devmgmt.msc" in het dialoogvenster Uitvoeren en druk op Enter. Zoek in Apparaatbeheer naar de sectie "Universal Serial Bus controllers". De USB-poorten op uw computer staan hier vermeld. Als u een Mac gebruikt, kunt u de USB-poorten op uw computer vinden door het programma Systeeminformatie te openen. Druk hiervoor op de toetsen Command + Spatiebalk, typ "Systeeminformatie" in het zoekveld van Spotlight en druk op Enter. In het programma Systeeminformatie selecteert u de sectie "Hardware" en vervolgens "USB". De USB-poorten op uw computer worden hier vermeld.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Wat is mijn ipadres?

Om het lokale IP-adres te vinden moet je verbonden zijn met je netwerk (bovenin je scherm staat een wifi-logo). Ga naar Instellingen en druk daarna op Wifi. Druk op jouw wifi-netwerk (hier staat een vinkje voor). Achter IP-adres staat het IP-adres van jouw iPhone of iPad.
Wat dit betreft, welke poorten worden door ziggo geblokkeerd?
Welke provider blokkeert welke poort(en)
LandProviderPoort TCP/UDP (Service)
NLZiggo25TU (SMTP) 135TU (RPC Endpoint Mapper) 139TU (NetBios-ssn) 445TU (SMB over TCP)

Wat doet een en poort?

De AND-poort (Nederlands: EN-poort) is een digitale elektronische schakeling met twee of meer ingangen en 1 uitgang. De logische toestand van de uitgang is uitsluitend 1, als alle ingangen 1 zijn.
En nog een vraag, wat voor protocol draait er op de destination port? Het antwoord op deze vraag hangt af van het soort bestemmingspoort waar je het over hebt. Als je het hebt over een bestemmingspoort voor een webserver, dan is het protocol dat op die poort draait waarschijnlijk HTTP. Als je het hebt over een bestemmingspoort voor een mailserver, dan is het protocol dat op die poort draait waarschijnlijk SMTP.

En nog een vraag, hoe weet ik wat mijn server is?

Uw server is de computer die uw website host. Deze computer slaat alle bestanden van uw website op en maakt ze toegankelijk voor bezoekers. Om erachter te komen wat uw server is, kunt u contact opnemen met uw webhosting provider.

Door Elset

Vergelijkbare artikelen

Welke codeer talen zijn er? :: Wat is de beroemdste social media?
Handige links