Huis > W > Wat Is De Nieuwste Versie Van Android?

Wat is de nieuwste versie van Android?

Android 12 is de opvolger van Android 11 en de grote update van 2021. De eerste testversie van Android 12 verscheen in februari en in oktober werd de definitieve update uitgebracht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de nieuwste OnePlus?

De nieuwe Snapdragon 8 Gen 1-chip wordt gebruikt in de OnePlus 10 Pro, die een 6,7-inch amoled-scherm heeft. Het toestel kan maximaal 128 of 256 gigabyte aan opslag bevatten. De OnePlus 10 Pro is zwart en groen en draait op OxygenOS 12.

Welke Android versie moet ik kiezen?

Wil jij weten welke Android versie jouw smartphone heeft? Ga op je telefoon naar instellingen. Scroll naar beneden en kies 'Over de telefoon' of 'Over het toestel'. Vervolgens zie je bij 'Firmwareversie' of 'Android versie' staan welke versie jij op je toestel hebt.
Welke Android versie is nog veilig?
Welke Android versies zijn veilig?
VersieVersie naamVeiligheid
Android 8.1OreoVeilig/Ondersteund
Android 9PieVeilig/Ondersteund
Android 10Android 10Veilig/Ondersteund
Android 11Android 11Bèta

Wat is het verschil tussen Android 10 en 11?

Een van de belangrijkste verschillen tussen Android 10 en 11 is dat Android 11 een nieuwe conversatiesectie introduceert in het meldingenpaneel. Deze sectie groepeert berichten van messaging-apps, waardoor het gemakkelijker wordt om gesprekken bij te houden. Android 11 bevat ook een nieuwe functie voor chatbubbels, waarmee gebruikers een gesprek op het scherm kunnen laten zweven terwijl ze andere apps gebruiken.
Een ander verschil is dat Android 11 een nieuw power menu bevat dat gebruikers snel toegang geeft tot smart home controls en andere instellingen. Android 10 bevatte ook een powermenu, maar dat gaf alleen toegang tot basisfuncties als uitschakelen en opnieuw opstarten.
Android 11 introduceert ook een nieuwe screenshot-tool waarmee gebruikers eenvoudiger annotaties kunnen maken en screenshots kunnen delen. Android 10 bevatte een basis screenshot-tool, maar die had geen annotatie- of deelfuncties.
Tot slot bevat Android 11 een aantal nieuwe privacy- en beveiligingsfuncties, zoals de mogelijkheid om apps eenmalige machtigingen te verlenen, verbeterde biometrische verificatie en een nieuw "privacy dashboard" dat laat zien welke apps toegang hebben gehad tot gevoelige gegevens. Android 10 bevatte een aantal van deze functies, maar Android 11 breidt ze uit en voegt nieuwe functies toe. En nog een vraag, kan ik een andere android-versie installeren? Ja, u kunt een andere android-versie op uw apparaat installeren. U moet uw apparaat echter eerst rooten.

Gerelateerde artikelen

Wat is de nieuwste Nintendo DS?

De DS-familie bestaat uit de DS 3 Crossback, DS 7 Crossback, DS 9 en de DS 4. De nieuwe DS 4 is verwant aan de nieuwe 308 en de nog te onthullen Astra.

Vervolgens, wat is het verschil tussen android 11 en 12?

Op een vouwbare smartphone werkt Android 12 beter dan Android 11, omdat de software in zijn geheel slimmer omgaat met de verspringende schermruimte als het toestel in- en uitklapt. Ook heeft Google technische verbeteringen doorgevoerd, zodat apps en games automatisch het juiste schermformaat gebruiken.
Hoe krijg je Android 11?
Hoe download je makkelijk Android 11
  1. Maak een back-up van al jouw data.
  2. Open Instellingen.
  3. Selecteer Systeem, vervolgens Geavanceerd, en dan Systeemupdate.
  4. Selecteer Controleer op Update en download Android 11.

Wat is Android versie 10?

Android 10 is de opvolger van Android 9.0 (Pie) en de allernieuwste versie van Googles mobiele besturingssysteem. De update richt zich voornamelijk op het verbeteren van je privacy, maar introduceert ook andere toffe verbeteringen. De eerste versie werd op uitgebracht.
Dus, hoe lang wordt android 10 nog ondersteund?
Hoe lang je na de introductie van het apparaat nog updates ontvangt, verschilt per merk en daar binnen nog per productlijn. Android toestellen bieden minstens 2 jaar updates, Android One toestellen 3 jaar, Samsung smartphones 4 jaar en bij Apple krijg je zelfs 5 jaar updates.

En nog een vraag, wat doet android 11?

Het scherm van je telefoon reageert beter op je aanrakingen en je hebt meer controle op de persoonlijke informatie die apps van jou te zien krijgen. Ook heropen je makkelijker zojuist gesloten apps en krijgt je smartphone allerlei handige snelkoppelingen.
Wat doet Android 11?
Het scherm van je telefoon reageert beter op je aanrakingen en je hebt meer controle op de persoonlijke informatie die apps van jou te zien krijgen. Ook heropen je makkelijker zojuist gesloten apps en krijgt je smartphone allerlei handige snelkoppelingen.

Dienovereenkomstig, hoe ziet android 12 eruit?

Hoe ziet Android 12 eruit? Android 12 beschikt over een compleet nieuw design genaamd Material You. Dat design is een aangepaste versie van de Material Design-ontwerptaal, en draait volgens Google volledig om de gebruiker.
Je kunt ook vragen hoe android 11 updaten? Er zijn een paar manieren om uw Android-apparaat bij te werken naar de nieuwste versie van Android 11.
Als je een compatibel toestel hebt, kun je de update rechtstreeks van Google downloaden en installeren. U kunt uw toestel ook updaten met een aangepaste ROM als u geroot bent, of door de update handmatig te flashen.
Als je niet geroot bent, kun je nog steeds je toestel updaten met een aangepast herstel zoals TWRP. Download gewoon het updatebestand en flash het met TWRP.
Je kunt ook je provider of fabrikant om een update vragen. Sommige toestellen van providers ontvangen de update mogelijk niet rechtstreeks van Google, maar van de provider.

Wat dit betreft, hoe lang nog updates samsung galaxy s10?

De Samsung Galaxy S10 is een smartphone die begin 2019 is uitgebracht. Het is een high-end toestel dat draait op het Android-besturingssysteem. De Galaxy S10 heeft een aantal functies die het een geweldige keuze maken voor gebruikers die een krachtige en functierijke smartphone willen. Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Galaxy S10 is het updateschema. Samsung heeft toegezegd de Galaxy S10 twee jaar van grote Android-updates te voorzien. Dit betekent dat de Galaxy S10 Android 10 en Android 11 zal ontvangen voordat het het einde van zijn updatecyclus bereikt. Dit is een groot voordeel voor gebruikers die hun toestel up-to-date willen houden met de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Door Schnapp Nedrow

Vergelijkbare artikelen

Welke versies van Android zijn er? :: Hoe ging de handel in de middeleeuwen?
Handige links