Huis > W > Welke Versies Van Android Zijn Er?

Welke versies van Android zijn er?

Wat is Android? En hoe vind ik de Android versie van mijn toestel?
Android-versieNaamRelease
4.4KitKat2013
5.0 / 5.0.1 / 5.0.2 / 5.1Lollipop2014
6.0 / 6.0.1Marshmallow2015
7.0 / 7.1 / 7.1.1 / 7.1.2Nougat2016

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Trouwens, wat is de nieuwste versie van android?

Android 12 is de opvolger van Android 11 en de grote update van 2021. De eerste testversie van Android 12 verscheen in februari en in oktober werd de definitieve update uitgebracht.
Vervolgens, welke android versie moet ik kiezen?
Wil jij weten welke Android versie jouw smartphone heeft? Ga op je telefoon naar instellingen. Scroll naar beneden en kies 'Over de telefoon' of 'Over het toestel'. Vervolgens zie je bij 'Firmwareversie' of 'Android versie' staan welke versie jij op je toestel hebt.

Welke Android versie is nog veilig?

Android 6.0 Marshmallow is de meest recente Android-versie die nog als veilig wordt beschouwd. Dit komt omdat het de meest recente versie is die door Google is uitgebracht en nog niet is vervangen door een nieuwere versie. Android 7.0 Nougat, dat in 2016 werd uitgebracht, wordt niet langer als veilig beschouwd omdat het is vervangen door Android 7.1 Nougat, dat in 2017 werd uitgebracht. Je kunt ook vragen wat is het verschil tussen android 10 en 11? Over het algemeen lijken Android 10 en Android 11 erg op elkaar. Android 11 heeft een paar nieuwe functies en veranderingen, maar niets groots.
Een van de grootste veranderingen in Android 11 zijn de nieuwe gespreksmeldingen. Als je nu een bericht krijgt, verschijnt de melding in een apart conversatiegebied bovenaan je meldingsscherm. Dit maakt het makkelijker om je gesprekken bij te houden en er snel op te reageren.
Android 11 bevat ook een nieuwe functie "Bubbels" waarmee je te allen tijde chatkoppen voor je messaging-apps op je scherm kunt houden. Dit kan handig zijn als je snel wilt kunnen reageren op berichten zonder de app te hoeven openen.
Tot slot introduceert Android 11 een nieuw "Aan/uit-knop-menu" dat u snel toegang geeft tot veelvoorkomende acties zoals het maken van een screenshot, het inschakelen van de zaklamp en het openen van de camera. Dit menu kan worden aangepast om ook andere acties op te nemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Kan ik een andere Android-versie installeren?

Kies 'Systeem'. Kies 'Systeem-update'. U ziet nu of uw smartphone up-to-date is, of dat er een nieuwe Android update klaarstaat. Indien er een Android update beschikbaar is, kunt u deze downloaden.
Wat is het verschil tussen Android 11 en 12?
Op een vouwbare smartphone werkt Android 12 beter dan Android 11, omdat de software in zijn geheel slimmer omgaat met de verspringende schermruimte als het toestel in- en uitklapt. Ook heeft Google technische verbeteringen doorgevoerd, zodat apps en games automatisch het juiste schermformaat gebruiken.

Dus, hoe krijg je android 11?

Hoe download je makkelijk Android 11
  1. Maak een back-up van al jouw data.
  2. Open Instellingen.
  3. Selecteer Systeem, vervolgens Geavanceerd, en dan Systeemupdate.
  4. Selecteer Controleer op Update en download Android 11.
Wat is Android versie 10?
Android 10 is de opvolger van Android 9.0 (Pie) en de allernieuwste versie van Googles mobiele besturingssysteem. De update richt zich voornamelijk op het verbeteren van je privacy, maar introduceert ook andere toffe verbeteringen. De eerste versie werd op uitgebracht.

Dienovereenkomstig, hoe lang wordt android 10 nog ondersteund?

Hoe lang je na de introductie van het apparaat nog updates ontvangt, verschilt per merk en daar binnen nog per productlijn. Android toestellen bieden minstens 2 jaar updates, Android One toestellen 3 jaar, Samsung smartphones 4 jaar en bij Apple krijg je zelfs 5 jaar updates.
Welke Samsung toestellen krijgen Android 12?
20 januari: Android 12 is vanaf nu voor álle Galaxy S10 Lite modellen beschikbaar in Nederland en België 18 januari: de Galaxy S10 Lite en Note 10 Lite beginnen nu ook aan de Android 12 upgrade in Nederland. 15 januari: de Galaxy A52 update naar Android 12 is gestart in Nederland en Belgie.

Waar kan ik Android 11 downloaden?

Android 11 is momenteel in bèta en kan worden gedownload op de Android Developer-website van Google. Als u geen ontwikkelaar bent, kunt u zich aanmelden voor het Android Beta-programma om updates voor de nieuwste Android-versie te ontvangen zodra deze beschikbaar zijn. Men kan zich ook afvragen: wat is het verschil tussen android 9 en 10? Android 9 (API-niveau 28) en Android 10 (API-niveau 29) zijn de twee meest recente grote releases van het Android-besturingssysteem. Android 10 werd uitgebracht op 3 september 2019, en Android 9 werd uitgebracht op 6 augustus 2018.
Het belangrijkste verschil tussen Android 9 en Android 10 is dat Android 10 een nieuw gebarennavigatiesysteem introduceert. Dit nieuwe navigatiesysteem is ontworpen om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om rond hun apparaten te gaan. Android 10 bevat ook een aantal andere nieuwe functies en veranderingen, zoals een donkere modus, verbeterde privacycontroles en ondersteuning voor opvouwbare apparaten.

Door Baptlsta Cooksey

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent prod date? :: Wat is de nieuwste versie van Android?
Handige links