Huis > W > Wat Kost Opslag In De Cloud?

Wat kost opslag in de cloud?

Overzicht
DienstGratis opslagKosten extra opslag p.m.
iCloud5 GB50 GB - € 0,99 200 GB - € 2,99 2 TB - € 9,99
OneDrive5 GB100 GB - € 2,00
Google15 GB100 GB - € 1,99 200 GB - € 2,99 2 TB - € 9,99
Dropbox2 GB2 TB - € 9,99/€ 16,99

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Daarvan, wat kost een server in de cloud?

De gemiddelde prijs voor een cloud-oplossing (inclusief installatie, migratie en onderhoud) is € 30 – € 150 per gebruiker per maand. In vergelijking, een eigen server omgeving voor 4 gebruikers kost al snel € 40.000 – € 75.000 in aanschaf, onderhoud en support voor 5 jaar. Dat is € 165 – € 320 per gebruiker per maand.
Wat kost een online werkplek?
Wanneer de kosten voor een online werkplek worden berekend ter vergelijking met de huidige situatie, wordt vaak alleen gekeken naar de benodigde hardware en licenties.
...
Voorbeeld berekening: Zorginstelling.
100 medewerkers op de vloerper licentietotaal
51 x Smarter 365 Business€ 6,50€ 331,50
Totaalprijs€ 2.053,40

Trouwens, welke cloud moet ik kiezen?

Trouwens, welke cloud moet ik kiezen?
Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste cloud-oplossing voor een bepaald bedrijf afhangt van de specifieke behoeften en eisen van dat bedrijf. Enkele factoren waarmee bedrijven rekening moeten houden bij het kiezen van een cloudprovider zijn de beveiliging en compliance van de provider, de prijsstructuur en het vermogen om de gewenste workloads en applicaties van het bedrijf te ondersteunen. Dienovereenkomstig, wat is een risico van cloudopslag? Er zijn veel risico's verbonden aan cloud-opslag, waaronder gegevensverlies, gegevensinbreuken en downtime. Gegevensverlies kan optreden als bestanden per ongeluk worden verwijderd of als het cloudopslagsysteem uitvalt. Inbreuk op gegevens kan zich voordoen als hackers toegang krijgen tot het systeem of als het systeem niet goed beveiligd is. Downtime kan optreden als het systeem uitvalt voor onderhoud of als de stroom uitvalt.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Is Google cloud gratis?

Je krijgt het gratis bij het aanmaken van een Google-account: 15 GB aan opslagruimte in je eigen Google Drive. Dat is bovengemiddeld veel gratis cloud opslag. Het handige is dat je van verschillende Google-diensten een back-up kunt maken in Google Drive.
Dienovereenkomstig, wat is de beste gratis online opslag?
Wat zijn de Top 9 beste gratis clouddiensten?
  • iCloud.
  • Box.
  • Dropbox.
  • Google Drive.
  • Microsoft OneDrive.
  • Mediafire.
  • SpiderOak.
  • Mega.

Hoe krijg ik mijn foto's in de cloud?

Je slaat foto's in de cloud op bij een clouddienst. Daarvoor moet je een account aanmaken waarmee je je eigen plekje op de cloud als het ware reserveert. Bij de meeste clouddiensten kan je gratis registreren. De opslagruimte die je krijgt varieert.
Men kan zich ook afvragen: waar worden bestanden opgeslagen als je ze opslaat in de cloud? Er zijn een paar verschillende manieren waarop bestanden in de cloud kunnen worden opgeslagen. Eén manier is dat de bestanden worden opgeslagen op de servers van de cloudaanbieder. Een andere manier is dat de bestanden worden opgeslagen op een server van een derde partij die door de cloudaanbieder wordt gebruikt. Tot slot kunnen de bestanden worden opgeslagen op het eigen apparaat van de gebruiker, en slaat de cloudaanbieder slechts een kleine hoeveelheid informatie over het bestand op (zoals de naam en de locatie van het bestand).

Dit in overweging nemend, hoe kan ik foto's in de cloud bekijken?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u foto's in de cloud kunt bekijken. Eén manier is het gebruik van een fotoweergavedienst in de cloud, zoals Google Photos of iCloud Photo Library. Met deze dienst kunt u uw foto's bekijken en beheren vanaf elk apparaat met een internetverbinding.
Een andere manier om foto's in de cloud te bekijken is het gebruik van een cloudopslagdienst, zoals Dropbox of Google Drive. Met deze diensten kunt u uw foto's uploaden naar de cloud en ze vervolgens bekijken op elk apparaat waarop de opslagdienst is geïnstalleerd.
Tot slot kun je foto's ook in de cloud bekijken door een cloudservice voor het delen van bestanden te gebruiken, zoals Google Drive of Dropbox. Met deze diensten kunt u uw foto's met anderen delen en ze bekijken op elk apparaat waarop de dienst voor het delen van bestanden is geïnstalleerd.

Door Toma Steeples

Vergelijkbare artikelen

Waarom moet alles digitaal? :: Wat is een abonnement op Snapchat?
Handige links