Huis > W > Wat Is Apple Usb-C?

Wat is Apple USB-C?

De afgelopen jaren hebben de meeste Android-smartphones en veel andere gadgets al usb-c-poorten gekregen. Vergeleken met Lightning biedt usb-c hogere dataoverdracht- en oplaadsnelheden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dit in overweging nemend, waarom lukt het niet om foto's van iphone naar pc?

Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u voor iCloud voor Windows gebruikt. Open iCloud voor Windows en klik naast 'Foto's' op 'Opties'. Schakel 'Mijn fotostream' in. Sluit iCloud voor Windows en open het opnieuw.
Hoe kan ik foto's overzetten van pc naar iPhone?
Zie het Apple Support-artikel iCloud-foto's configureren en gebruiken op een Windows-pc.
  1. Sluit het apparaat aan op de computer.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Foto's'.
  4. Schakel het selectievakje 'Foto's synchroniseren' in en kies een album of map uit de keuzelijst.

Men kan zich ook afvragen: kan geen foto's importeren van iphone?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u geen foto's van uw iPhone kunt importeren. Eén mogelijkheid is dat je niet de laatste versie van iTunes op je computer hebt geïnstalleerd. Een andere mogelijkheid is dat uw iPhone geen vertrouwensrelatie heeft met uw computer. Om dit op te lossen, moet u uw iPhone aansluiten op uw computer en vervolgens iTunes openen. Selecteer uw iPhone in de lijst met apparaten en klik vervolgens op de knop "Vertrouwen". Zodra u dit hebt gedaan, moet u foto's van uw iPhone naar uw computer kunnen importeren. Hoe krijg ik foto's van mijn tablet op USB-stick? Het proces om foto's van een tablet naar een USB-stick te krijgen kan variëren, afhankelijk van het merk en model van de tablet en het besturingssysteem dat erop draait. In het algemeen zou het proces echter ongeveer hetzelfde moeten zijn.
Sluit eerst de USB-stick aan op de tablet. Open vervolgens de fotogalerij of het fotoalbum op de tablet. Selecteer de foto's die u wilt overbrengen naar de USB-stick. Zodra de foto's zijn geselecteerd, tikt u op het deelpictogram (dit kan er uitzien als een papieren vliegtuigje of een pijl). Er verschijnt een menu met verschillende deelopties. Selecteer de USB-stick als bestemming voor de foto's. De foto's worden nu naar de USB-stick overgebracht. Zodra de overdracht is voltooid, kunt u de USB-stick veilig loskoppelen van de tablet.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Welke USB aansluiting heeft mijn tablet?

Zo'n beetje alle tablets hebben een microUSB aansluiting. Deze wordt gebruikt om het apparaat op te laden of te verbinden met een computer. Een volwaardige USB poort, zoals u die van computers kent, hebben slechts een handjevol tablets, zoals de Surface Pro 3 van Microsoft.
Daarvan, wat is een otg functie?
OTG staat voor USB On-The-Go. Dit staat jouw smartphone, tablet of mediaplayer toe om als een USB host apparaat te werken. Normaal sluit je jouw toestel via de Micro-USB poort namelijk als zijnde een opslagapparaat aan op jouw PC. Via een OTG kabel kun je echter een opslagapparaat aan jouw Android koppelen.

Hoe krijg ik internet op mijn iPad zonder wifi?

Mocht je nou ergens zijn waar geen wifi is en je wilt tóch internetten met je iPad of tablet, dan kun je gebruik maken van tethering. Je gebruikt dan je mobiele telefoon als hotspot. Je telefoon fungeert als internettoegangspunt voor jouw tablet.
En nog een vraag, wat is een lightning kabel? Een lightning-kabel is een soort kabel die wordt gebruikt om bepaalde soorten elektronische apparaten met elkaar te verbinden. Het meest voorkomende gebruik voor een lightning-kabel is om een iPhone, iPad of iPod Touch aan te sluiten op een computer om het apparaat op te laden of om gegevens over te dragen.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik mijn externe harde schijf niet openen?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw externe harde schijf niet kunt openen. De eerste mogelijkheid is dat de schijf niet correct is aangesloten. Zorg ervoor dat de kabel is aangesloten op zowel de computer als de schijf en dat de schijf is ingeschakeld. De tweede mogelijkheid is dat de schijf niet correct is geformatteerd. Om een externe harde schijf te kunnen gebruiken, moet deze zodanig geformatteerd zijn dat hij compatibel is met uw computer. De derde mogelijkheid is dat de schijf beschadigd is. Als de schijf beschadigd is, moet u deze vervangen.

Door Paige Ruppel

Vergelijkbare artikelen

Kan je ook anoniem appen? :: Kan USB stick op iPad?
Handige links