Huis > W > Welke Assistent Is De Beste?

Welke assistent is de beste?

Als je op zoek bent naar een smart assistent voor gebruik in Nederland, dan is Google Assistant wat ons betreft de beste keus. Het is de enigste slimme speaker die Nederlands spreekt. Bovendien beschikt Google Assistant over de meeste mogelijkheden in Nederland (in vergelijking met de andere slimme assistenten).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Je kunt ook vragen is het ok google of hey google?

Gesproken zoekopdracht aanzetten

op je Android-telefoon of -tablet. Spraak. Tik onder Hey Google op Voice Match. Zet Hey Google aan.
Je kunt ook vragen kan ik hey google veranderen in iets anders?
Open de Google Assistent op je smartphone of tablet door lang op je thuisknop te drukken, of "Hey Google" te zeggen; Zeg "Ik wil mijn naam voor de Google Assistent veranderen"; Geef vervolgens aan hoe je door de app genoemd wil worden; Bevestig je keuze door "ja" te zeggen, of op het duimpje omhoog te drukken.

Dienovereenkomstig, hoe laat je google assistant iets zeggen?

Om Google Assistant iets te laten zeggen, moet je het commando "Praat met" of "Vraag" gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld zeggen "Hey Google, praat met me" of "Hey Google, stel me een vraag". Zodra je de Google Assistant hebt opgeroepen, kun je hem vervolgens een commando geven of een vraag stellen. Wie is er beter Siri of Google Assistent? Er is geen goed antwoord op deze vraag omdat het afhangt van persoonlijke voorkeur. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan Siri omdat het nauwkeuriger is als het gaat om het begrijpen van natuurlijke taal. Anderen geven misschien de voorkeur aan Google Assistant omdat het meer functies biedt en beter is in het voltooien van taken.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Wat is het verschil tussen Google Assistent en Alexa?

Beide spraakassistenten werken in dat opzicht dus hetzelfde. Het verschil zit hem vooral in specifieke functies. Zo heb je bij Alexa langer de tijd om een tweede opdracht te geven zonder de trigger "Alexa". Google Assistent is daarentegen bijvoorbeeld al beschikbaar in het Nederlands.
Waarom reageer je niet op hey Google?
Als de Google Assistent niet werkt of reageert op 'Hey Google' op je Android-apparaat, zorg er dan voor dat de Google Assistent, Hey Googleen Voice Match aan staan: Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de Assistent-instellingen of open de Google Assistent-app. en zeg 'Assistent-instellingen'.

Vervolgens, kan ik met google praten?

Op Android-telefoons met Android 5.0 en hoger kun je je stem gebruiken om tegen de Google Assistent te praten, ook al is je telefoon vergrendeld. Meer informatie over hoe je bepaalt welke informatie je te zien en te horen krijgt. en zeg 'Assistent-instellingen'. Tik onder Populaire instellingen op Voice Match.
Daarvan, wat kan je met hey google? Aangenomen dat je vraagt naar de Google Assistant:
Met Google Assistant kun je dingen doen zoals vragen stellen, aanwijzingen krijgen, afspraken plannen en je smart home-apparaten bedienen. U kunt het ook gebruiken om muziek af te spelen, naar het nieuws te luisteren, het weer te controleren en meer.

Men kan zich ook afvragen: hoe verander je hey google naam?

Als je de naam waarop Google Assistant reageert wilt wijzigen, moet je naar de instellingen van Google Assistant gaan. Om dit te doen, opent u de Google-app op uw Android-telefoon en tikt u op het hamburgerpictogram in de linkerbovenhoek. Tik vervolgens op "Meer", gevolgd door "Instellingen". Vanaf daar, scroll naar beneden en tik op "Google Assistant."
Zodra je in de instellingen van Google Assistant bent, selecteer je "Assistent-apparaten". Vanaf daar zie je een lijst met alle apparaten waarop Google Assistant is ingeschakeld. Selecteer het apparaat waarvan je de naam wilt wijzigen en tik op "Bewerken".
Voer de nieuwe naam in waarop Google Assistant moet reageren en tik op "OK". Google Assistant zal nu reageren op de nieuwe naam die je hebt geselecteerd.

Door Tiffa Ferderber

Vergelijkbare artikelen

Kan je ook een andere stem krijgen? :: Hoe weet je of een app veilig is?
Handige links