Huis > W > Welke Emoticon Bij Overlijden?

Welke emoticon bij overlijden?

Mensen reageren al snel met "gecondoleerd" of "sterkte" gevolgd met een emoticon van een hartje of een roos. Hier is helemaal niks mis mee, maar als je de nabestaande persoonlijk kent en goed contact onderhoudt met diegene is het wel gepaster om diegene ook persoonlijk te condoleren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Mensen vragen ook: waar staat de emoji 100 voor?

Het wordt gebruikt om aan te geven dat iemand 100 punten van de 100 heeft geschoord op een proefwerk/examen. Wat we in Nederland dus een 10 zouden geven. Het wordt als emoji gebruikt om aan te geven dat iets helemaal goed is.
Men kan zich ook afvragen: wie maakt de emojis?
De club die beslist hoe en waarmee we dat doen - en die de emoji code maakt - is het Unicode consortium. Een klein clubje, met grote spelers. Zoals Apple, Google, Microsoft. Normaal concurrenten, maar als het gaat om emoji's, dan hebben ze elkaar nodig.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent smiley met rondje boven hoofd?

Er zijn een paar verschillende interpretaties van de betekenis van een smiley met een rond hoofd. Eén interpretatie is dat het een symbool is voor iemand die geen idee heeft of in zijn eigen wereldje leeft. Een andere interpretatie is dat het symbool staat voor iemand die gelukkig is en tevreden met zijn leven. Welke kleur hart bij overlijden? Het hart bij de dood is meestal bleek of blauw.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Wat betekent 💜?

Het paarse hart 💜

Deze emoji staat voor seksualiteit. Als je deze ontvangt, kan het dus betekenen dat degene waar je mee praat een oogje op je heeft of met je wil praten over een liefdesavontuur.
Wat betekent 💫?
De vallende ster 💫

Waar veel mensen deze emoji als 'vallende ster' of 'vuurwerk' zien is ook deze betekenis minder spannend. Ook dit staat voor 'duizelig'. Handig om te gebruiken wanneer je eens een kater hebt!

Wat betekent 😢?

😢 is een teken uit de Unicode-karakterset dat een huilend gezicht voorstelt. Deze emoji is in 2010 geïntroduceerd met de Unicode 6.0-standaard.
Wat dit betreft, wat betekent 👣?
Deze emoji wordt vaak gebruikt als het te maken heeft met seks, maar de echte betekenis is heel onschuldig. Het is gewoon een voetenafdruk, meer niet.

Vervolgens, waar komen de emoji's vandaan hoe zijn ze ontstaan?

De Japanner Shigetaka Kurita is het brein achter de allereerste emoji. Hij creëerde in 1999 een complete set van 176 pictogrammen, die stuk voor stuk niet groter waren dan 12 bij 12 pixels. Hij kreeg de opdracht de icoontjes te ontwerpen van de Japanse telecomgigant NTT DoCoMo.

Door Lishe Chamley

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik nieuwe emoticons op WhatsApp? :: Hoe maak je een man verliefd via WhatsApp?
Handige links